Vibora Black Mamba Radical 12K 2024
  • Vibora Black Mamba Radical 12K 2024
  • Vibora Black Mamba Radical 12K 2024

Vibora Black Mamba Radical 12K 2024

PVP: € 350,00
€ 349,95
-1% Vibora
Vibora Black Mamba Radical 12K A000446 | Ontdek de exclusiviteit en kracht van de Vibora Black Mamba Radical 12K 2024. Voel de kracht bij elke slag en maak het verschil op het padelveld!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Black Mamba Radical 12K padelracket

De Vibora Black Mamba Radical 12K 2024 vertegenwoordigt een monumentale sprong in de wereld van padel. Het avant-garde ontwerp, gecombineerd met superieure technische eigenschappen, zorgt ervoor dat je niet alleen de aandacht trekt op het veld, maar ook het spel domineert met kracht en precisie. Dit padel racket is de perfecte combinatie van traditie, innovatie en hoogwaardige prestaties.

Gemaakt voor die spelers die weigeren stijl op te offeren voor prestaties, belooft dit padel racket van Vibora niet alleen, maar levert het ook bij elke slag, waardoor elk spel gedenkwaardig wordt. Tot slot heeft het een traan-diamantvorm met een licht hoge balans.

Kenmerken padel racket Vibora Black Mamba Radical 12K 2024

  • Ontwerp in traan-diamantvorm, bedacht voor een krachtigere slag.
  • Constructie in koolstof, versterkt met 12k weefsel, belooft duurzaamheid en lichtheid.
  • Kern van gelamineerd EVA-rubber met medium-hoge dichtheid voor een droog en optimaal gevoel.
  • Afwerking in ruw glans, ontworpen om het effect bij elke slag te verbeteren.
  • Versterkt bruggebied, minimaliseert trillingen en maximaliseert comfort.
  • Maakt deel uit van de padel racket collectie Vibora 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is niet voor iedereen; het is specifiek ontworpen voor gevorderde spelers met een offensief profiel. Voor degenen die bij elke slag al hun kracht willen overbrengen en een tool zoeken die hun intensiteit op het padelveld aanvult.

Waarom zal je het leuk vinden?

Omdat, door te kiezen voor de Vibora Black Mamba Radical, je niet alleen kiest voor kwaliteit, maar ook voor exclusiviteit en elegantie. De koolstofafwerking en gele details laten je opvallen, terwijl de prestaties je onoverwinnelijk laten voelen op het padelveld.

Ontdek meer over het merk Vibora

Sinds het begin is Vibora een pionier geweest in de wereld van padel, traditie en innovatie combinerend in elk ontwerp. Hun nalatenschap is gebaseerd op een onwankelbare toewijding aan kwaliteit en een brandende passie voor de sport.

Met elk padel racket dat ze op de markt brengen, versterkt Vibora zijn positie als leider in de industrie, terwijl het tegelijkertijd een nauwe band onderhoudt met zijn gemeenschap van spelers, van professionals tot enthousiastelingen. Het Black Mamba Radical 12K 2024 model is gewoon weer een getuigenis van hun uitmuntendheid.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten