Vibora Taipan Classic Edition
  • Vibora Taipan Classic Edition
  • Vibora Taipan Classic Edition

Vibora Taipan Classic Edition

PVP: € 250,00
€ 109,05
-57% Vibora
Vibora Taipan Classic Edition padel racket | Beheers je slagen met dit geavanceerde Vibora-padel racket, een zeer beheersbaar model dat ook een spectaculaire aanraking biedt met het zachte eva-rubber
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 22 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora Taipan Klassieke Editie

We presenteren alle details van het nieuwe padel racket Vibora 2022. Ontdek het nieuwe Taipan Classic Edition padel racket, ontworpen in een ronde vorm en met een medium-lage balans om geweldige speelbaarheid te bieden. Het heeft dus een breed slagoppervlak, dat ons zal helpen onze slagen onder controle te houden.

Het is dus een controle padel racket, ideaal voor drive-spelers. Voor de vervaardiging is koolstof met 3k-stof gebruikt, waardoor het een grote weerstand heeft. Om geen sensaties te verliezen, bevat het zacht eva-rubber aan de binnenkant, dus het zorgt voor een geweldige baloutput en een zeer comfortabel balgevoel. Om af te werken biedt het een gladde, matte afwerking.

Vibor-a Taipan Classic Edition, kenmerken:

  • Geweldige speelbaarheid op elk punt met de Vibora Taipan Classic Edition.
  • Veel zoetheid in de hand dankzij de zachte eva-rubberen kern.
  • Stevige en stabiele structuur dankzij de koolstof die in de buis is gebruikt.
  • Grote weerstand van de vliegtuigen door het gebruik van 3k stof.
  • Het zal onze fouten vergeven dankzij het ronde ontwerp en de ingehouden balans.
  • Het geïntegreerde stuk in het hart genereert een stabielere slag, waardoor torsie wordt geëlimineerd.
  • Een van de meest technische rackets van Vibor-a Padel 2022.

Voor wie is het? Gericht op de speler die in de forehandpositie speelt, die graag het punt van achteren voorbereidt, omdat het een controlepadel racket is, dus het biedt een brede sweet spot om de bal met precisie in het rivaliserende veld te kunnen richten en plaatsen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de Vibor-a noviteiten van dit seizoen is, gemaakt met de beste materialen en een fantastisch design. Het keert terug met een gladde matte afwerking waar zwart is gecombineerd met de zilveren slang en enkele rode details.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, het uitrusten van spelers van de grootte van Josete Rico onder vele andere topsporters.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten