Vibora Taipan Liquid Edition 2022
  • Vibora Taipan Liquid Edition 2022
  • Vibora Taipan Liquid Edition 2022

Vibora Taipan Vloeibare Editie 2022

PVP: € 360,00
€ 179,95
-51% Vibora
Vibora Taipan Liquid Edition 2022 padel padel racket | Richt de bal met precisie met dit Vibora geavanceerde racket, een model met een brede sweetspot en een semi-zachte aanslag waardoor we de bal voelen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora Taipan Liquid Edition Zwart en Grijs

Rust jezelf uit met het nieuws van Vibora Padel 2022, je zult je beste bondgenoot op de baan vinden! Koop het Taipan Liquid Edition padel racket in zwart en grijs, een hoog wedstrijdmodel dat ons helpt de bal met precisie te plaatsen en geen gemakkelijke ballen te missen vanwege zijn ronde vorm en medium - lage balans.

Wat betreft de constructie is 100% koolstof met 3k-stof gebruikt voor het oppervlak om het resistenter te maken en een droger gevoel te krijgen om krachtig te printen. Het heeft ook zacht EVA-rubber aan de binnenkant, wat ons een comfortabeler gevoel geeft en trillingen elimineert.

Vibora Taipan Liquid Edition zwart en grijs, kenmerken

  • Plaats de bal met precisie met de Vibora Taipan Liquid Edition pure controle!
  • Interieur met eva zacht rubber, een zacht schuim dat de sensaties verhoogt.
  • Carbon constructie en versterkt met 3k stof voor meer weerstand.
  • Rond formaat met ingehouden balans die zijn sweet spot vergroot.
  • Zeer comfortabel, elimineert trillingen veroorzaakt door impact.
  • Hij zal al onze fouten vergeven.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe catalogus van Vibora 2022 herenrackets.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers met een gevorderd niveau en met een technische speelstijl, aangezien het een controlepadel racket is dat zich zeer goed vanaf de onderkant van het veld gedraagt, waardoor je ballen uit het midden kunt corrigeren en aanvallen van rivalen niet succesvol kunt verdedigen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen biedt het de speler de beste prestaties en sensaties. Daarnaast heeft het bureau alle details van zijn imago onder handen genomen om tot een zwart eindresultaat te komen, met een grijs logo en knalrode details.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten