Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Yarara Liquid Edition 2023
  • Vibora Yarara Liquid Edition 2023
  • Vibora Yarara Liquid Edition 2023
  • Vibora Yarara Liquid Edition 2023

Vibora Yarara Liquid Edition 2023

PVP: € 375,00
€ 318,75
-16% Vibora
Vibora Yarara Liquid Edition 2023 padel racket | Uitstekende prestaties in aanval en verdediging met dit geavanceerde Vibor-a-racket, een model dat terugkeert met zowel vloeibare technologie als vernieuwde materialen
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Yarara Liquid Edition padel racket


Presteer op je beste niveau met de nieuwe productcatalogus om padel Vibora 2023 te spelen. Ontdek het Yarara Liquid Edition padel racket, een gecompenseerd model waarmee je je beste foto's kunt maken, zowel in de verdediging als bij het net. Het handhaaft een Druppelvormig formaat en medium balans, dus het past zich aan elke speelstijl aan.

Voor de constructie is koolstof gebruikt in combinatie met 12k-stof, waardoor het oppervlak wordt versterkt om een grotere duurzaamheid te bereiken. Het nieuwe hartontwerp vermindert trillingen en stelt je ook in staat om betere effecten uit te voeren dankzij de ruwe afwerking van de vlakken. Tot slot heeft het zacht eva-rubber en dankzij de vloeibare technologie biedt het een geweldige speelbaarheid.

Vibor-a Yarara Vloeibaar goud, kenmerken

  • Balans tussen kracht en controle met de Vibora Yarara Liquid Edition.
  • Je zult genieten van een geweldige start en sensaties met het zachte eva-rubber.
  • Stabiele structuur dankzij het ontwerp van het hartgebied.
  • Uitstekende weerstand en stevigheid van de structuur dankzij de koolstofsamenstelling.
  • Veelzijdig racket voor gevorderde spelers, met een oversized vorm en medium balans.
  • Ruw zandoppervlak dat de effecten op de bal zal verbeteren.
  • Ontwikkeld met vloeibare technologie, een systeem dat je prestaties op het circuit verbetert.
  • Hoogwaardig model van de nieuwe Vibor-a Padel 2023 padel racketcollectie.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor de gevorderde speler met een veelzijdige speelstijl, dat wil zeggen iemand die zowel kracht als controle wil. Daarom heb je een veelzijdig racket nodig, om de punt te kunnen verdedigen en snel in de aanval te gaan en je wedstrijden te winnen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult er niet alleen dol op zijn vanwege de prestaties, maar ook vanwege de esthetiek, aangezien het slangenmerk zelfs voor de kleinste details zorgt. In deze editie keert hij terug met een glanzende afwerking die zwart combineert met een goudkleurig centraal logo en enkele rode details.Je zult hem op het eerste gezicht mooi vinden!

Ontdek meer over het merk VIBOR-A

Geniet van de beste padelervaring met Vibora Padel, een Spaans merk met een lange geschiedenis in de sector. Er is een jarenlange geschiedenis van het bedrijf, waarbij spelers van de omvang van onder andere Martín Sánchez Piñeiro of Josete Rico zijn uitgerust.

Wacht niet langer en haal in onze online winkel de nieuwe collectie padel padel rackets, kits en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om de atleet uitzonderlijke prestaties te bieden in elke wedstrijd.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten