Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Vibora 12cm Roja
  • Muñequera Vibora 12cm Roja

Vibora Polsband 12cm Rood

PVP: € 5,00
€ 4,50
-11% Vibora
Bestrijd vocht in je handen met deze langere polsband van Vibora Padel, een accessoire dat geen enkele druppel zweet van je armen mist

Vibora Polsband 12cm Rood

Houd overtollig vocht in uw armen en handen op afstand met de padelpolsbandjes in rood en zwart logo, een kwaliteitsaccessoire dat u zult vinden in de nieuwe accessoirecatalogus van Vibor-a 2022. Het is per stuk te koop en voor de beste prijs.

Er zijn verschillende soorten stoffen gebruikt voor de vervaardiging om de beste prestaties voor de atleet te garanderen. Het voorkomt ook slechte gebaren van de pols, zodat je veiliger en zonder vocht in je handen wedstrijden kunt spelen om te voorkomen dat het racket ontsnapt.

Lange polsband adder in rood, kenmerken

  • De Vibora 12 cm rode polsband is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verpakkingen van 1 stuk.
  • Samenstelling van 69% katoen, 22% polyamide, 5% viscose en 4% elastaan.
  • Ondersteuning en bescherming van het gewricht.
  • Verkrijgbaar in veel meer kleuren, maar afzonderlijk.
  • Elastische vezels voor een losse pasvorm.
  • Accessoires om padel Vibor-a Padel 2022 te spelen.

Voor wie is het? Ontworpen voor: elke atleet die een grote polsband nodig heeft, met veel absorptie- en ondersteuningskracht om te voorkomen dat zweet hem parten speelt tijdens trainingen of wedstrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van materialen behoudt het zijn eigenschappen intact met gebruik of tijd. Het is ook erg cool met zijn rode ontwerp en wit slangenlogo, je zult er dol op zijn!

Lees meer over het merk VIBORA PADEL

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Onze beste producten