Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Vibora 12cm Negra
  • Muñequera Vibora 12cm Negra

Vibora Polsband 12cm Zwart

PVP: € 5,00
€ 4,50
-11% Vibora
Lange Vibora Negra padelpolsband | Ondersteuning en vochtopname met deze lange Vibora-polsband, een perfect accessoire voor de heetste dagen omdat er geen enkele druppel zweet ontsnapt

Lange polsband Vibora 12cm Zwart

We hebben de beste accessoires om goed uitgerust naar je padeltoernooien te gaan. Koop de extra grote polsband in zwart van Vibor-a, gemaakt met een combinatie van speciale stoffen om de beste prestaties te bieden.

Het wordt afzonderlijk verkocht en in het zwart met een wit logo en behoudt zijn prestaties in de loop van de tijd. Ongetwijfeld een accessoire met de beste prijs-kwaliteitverhouding om het racket met kracht en totale veiligheid vast te pakken en zweet op uw handen te voorkomen.

Zwarte vibora-polsband met wit logo, kenmerken

  • De Vibora 12cm Zwart wordt per stuk verkocht.
  • Lange maat, ongeveer 12 cm.
  • Het combineert 69% katoen, 22% polyamide, 5% viscose en 4% elastaan.
  • Aanbevolen als u uit een gewrichtsblessure komt.
  • Vermijd overmatig zweten op de armen of het gezicht.
  • Collectie Vibor-a accessoires voor padel 2022.

Voor wie is het? Ze zijn perfect voor alle atleten die trainen of padel spelen, omdat ze een goede pasvorm en een groot absorptievermogen bieden. Ze zijn ook ideaal om ongemak rond de pols te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want met hen kun je trainen bij warm weer zonder dat zweten een ongemak is. Daarnaast zorg je met zijn opvallende roze design voor een sensatie bij al je collega's, spectaculair!

Lees meer over het merk ViBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten