Star Vie Basalto Soft 2024
  • Star Vie Basalto Soft 2024
  • Star Vie Basalto Soft 2024

Star Vie Basalto Soft 2024

PVP: € 231,00
€ 209,90
-10% Star Vie
Star Vie Basalto Soft PSTBS11000 | Ontdek de nieuwe Star Vie Basalto Soft in geel, gemaakt van basaltvezel en Soft 30 rubber, het garandeert ongeëvenaarde prestaties en ontwerp
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Basalto Soft padelracket

Ben je op zoek naar een padel racket met ongeëvenaarde duurzaamheid en een uitzonderlijke respons op het veld? De nieuwe Star Vie Basalto Soft 2024 is de ideale keuze voor gevorderde spelers die elke slag met precisie en kracht willen beheersen. Gemaakt met de exclusieve basaltvezel en zachte Soft 30 rubber, garandeert dit racket de beste prestaties in elk spel.

Bovendien biedt het ontwerp in zichtbaar carbon gecombineerd met een vleugje fluorescerend geel niet alleen een benijdenswaardige esthetiek maar ook een uniek gevoel in de handen van de speler. Elke slag voelt natuurlijk, vloeiend en vol energie, waardoor de Star Vie Basalto Soft 2024 een onmisbare partner is op het padelveld.

Kenmerken padel racket Star Vie Basalto Soft 2024

  • Gebalanceerd racket met druppelvormige mal en balans in het midden.
  • Stevige constructie met carbon en basaltvezels voor superieure prestaties op het veld.
  • Comfortabel gevoel dankzij de zachte eva rubber kern die een aangenaam gevoel geeft bij het slaan.
  • Met de ruwe vlakken worden betere effecten bereikt bij elke slag, wat zorgt voor precisie en controle.
  • Het star balance stuk zorgt voor meer behendigheid in bewegingen, waardoor het spel gemakkelijker wordt en de inspanning vermindert.
  • Maakt deel uit van de Star Vie 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is speciaal ontworpen voor gevorderde of hoge niveau spelers die op zoek zijn naar een perfect evenwicht tussen controle aan de achterkant van het veld en krachtig slaan dicht bij het net. De veelzijdigheid maakt het de ideale keuze voor degenen die zich willen aanpassen aan elke situatie op het veld.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Star Vie Basalto Soft 2024 valt niet alleen op door zijn prestaties, maar ook door zijn ontwerp. Gemaakt in Spanje door Star Vie, het garandeert kwaliteit en duurzaamheid. Dit seizoen maken de afwerking in zichtbaar carbon en details in fluorescerend geel het een van de meest opvallende en gewilde rackets op de markt.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een merk met een diepe traditie in de wereld van padel. Vanaf het begin staat het bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Gemaakt in Spanje, het heeft vakmanschap en precisie naar een nieuw niveau gebracht, en biedt producten die opvallen in zowel de professionele als de amateurcircuit.

Door de jaren heen heeft Star Vie zich ontwikkeld, technologieën aangepast en ontwerpen verbeterd, maar altijd zijn essentie behouden. De passie en toewijding die in elk racket wordt gestopt, is wat Star Vie een van de meest gerespecteerde en gewilde merken in de padelwereld heeft gemaakt.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten