Star Vie Metheora 2024
  • Star Vie Metheora 2024
  • Star Vie Metheora 2024

Star Vie Metheora 2024

PVP: € 242,00
€ 219,90
-10% Star Vie
Star Vie Metheora PSTMT11000 | Ontdek de perfecte mix van kracht, controle en comfort met de Star Vie Metheora 2024. Transformeer je spel en voel de evolutie bij elke slag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Metheora padelracket

Ontdek uitmuntendheid bij elke slag met de Star Vie Metheora 2024, een padel racket ontworpen om je spel naar het volgende niveau te tillen. De verfijnde constructie, samen met de Soft 30-rubber en de 3K-koolstofvezel, zorgt voor een ongeëvenaarde respons op het padelveld, en biedt een perfecte mix van kracht, controle en comfort.

De Star Vie Metheora is het resultaat van jaren van innovatie en technische verfijning door het merk Star Vie. Met een onberispelijk ontwerp en een afwerking in zichtbaar carbon, blauw en wit logo, verbetert dit racket niet alleen je prestaties, maar zorgt het er ook voor dat je opvalt op het padelveld.

Kenmerken padel racket Star Vie Metheora 2024

  • Ruim slagoppervlak, met een ronde vorm en middelzware balans, wat zorgt voor een hogere baluitgang.
  • EVA soft-rubberen kern die zorgt voor een solide structuur en een uitstekende respons bij elke slag.
  • Constructie met 3K-koolstofweefsel dat stijfheid en weerstand biedt, en zorgt voor meer explosiviteit en kracht bij het uitvoeren van de slag.
  • Nieuwe Noene grip die trillingen beter absorbeert en meer comfort biedt bij het slaan.
  • Reliëf ruwheid in ster vorm die de effecten die we kunnen genereren aanzienlijk verhoogt.
  • Behoort tot de Star Vie 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is ideaal voor gevorderde spelers die al een goed speelniveau hebben en op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht, controle en comfort in hun uitrusting. De samenstelling met EVA soft-rubber maakt het perfect voor degenen die de precisie en kwaliteit van hun slagen op het padelveld willen verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Star Vie Metheora 2024 aanschaffen betekent investeren in een racket met high-end functies en een indrukwekkend ontwerp. De afwerking in zichtbaar carbon, blauw en wit logo, versterkt niet alleen de esthetiek, maar bevestigt ook de kwaliteit en uitmuntendheid van Star Vie. De Metheora 2024 staat voor efficiëntie, duurzaamheid en stijl op het padelveld. Ervaar een nieuwe dimensie van het spel en voel het onderscheid bij elke slag!

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een erkend merk in de wereld van padel, met jaren ervaring in het creëren van hoogwaardige en prestatiegerichte rackets. Hun producten zijn het resultaat van zorgvuldig onderzoek en ontwikkeling, altijd strevend naar het overtreffen van de verwachtingen van de meest veeleisende spelers.

Hun geschiedenis wordt gekenmerkt door constante innovatie en de toewijding aan uitmuntendheid, waardoor ze een onberispelijke reputatie op de markt hebben verkregen. Elk Star Vie racket is een uiting van passie en toewijding aan de sport, en biedt spelers de perfecte tools om uit te blinken op het padelveld.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten