Star Vie Triton 2024
  • Star Vie Triton 2024
  • Star Vie Triton 2024

Star Vie Triton 2024

PVP: € 253,00
€ 229,90
-10% Star Vie
Star Vie Triton PSTTF11000 | Ontdek de Star Vie Triton 2024 met perfecte balans en innovatieve technologieën, het is de ideale keuze voor geavanceerde spelers die op zoek zijn naar extra kracht
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Triton padelracket

Ontdek de Star Vie Triton 2024, een padel racket die het concept van controle en kracht in het spel herdefinieert. Het merk Star Vie staat altijd synoniem voor kwaliteit en prestaties, en met het model Triton gaan ze nog een stap verder. Het gestroomlijnde ontwerp dat in het hart van de Triton racket is geïntegreerd, biedt een perfecte balans die zich vertaalt in ongeëvenaarde speelgevoelens. Elke slag voelt solide en nauwkeurig aan, dankzij de Anatomic Bridge Design-technologie die een comfortabelere en geschiktere houding mogelijk maakt bij het vasthouden van het racket met beide handen.

De Full Plane Effect-technologie, toegepast op het vlak van het racket, met een ruwheid ontworpen in stervorm, voegt niet alleen duurzaamheid toe, maar verbetert ook de controle in het spel door het uitvoeren van effecten op de bal met precisie mogelijk te maken. De extra lengte in de grip, bekend als Longer Handgrip, optimaliseert de bruikbaarheid van de grip, waardoor meer comfort en controle wordt geboden, wat resulteert in krachtigere en nauwkeurigere slagen. De Triton 2024 van Star Vie is bedoeld om je partner te zijn op het padelveld, en helpt je om elk spel te domineren.

Kenmerken padel racket Star Vie Triton 2024

  • Traanvorm met balans naar de punt, zorgt voor een uitstekende slag.
  • Medium - zacht gevoel dankzij de eva-rubberkern, wat een uitstekende controle mogelijk maakt.
  • Reliëf op de vlakken waarmee geweldige effecten bij elke slag kunnen worden behaald.
  • Stevige structuur met de koolstofbuis en 3k-weefsel aan de oppervlakte.
  • Nieuw hartontwerp en Noene grip om trillingen te minimaliseren.
  • Maakt deel uit van de Star Vie 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Star Vie Triton 2024 is de perfecte keuze voor die spelers met een geavanceerd niveau die op zoek zijn naar extra kracht in hun slagen. De vorm en balans vergemakkelijken de snelheid bij het slaan van de bal, hoewel het een goede techniek vereist om er het beste uit te halen. Het is een racket ontworpen voor degenen die hun spel willen verbeteren en uitblinken in elke competitie op het padelveld.

Waarom zal je het leuk vinden?

De brug van de Star Vie Triton 2024 biedt uitzonderlijke wendbaarheid en precisie bij elke slag. Het visuele ontwerp is erg aantrekkelijk, met een combinatie van zichtbaar carbon met witte randen en zilveren details die niet onopgemerkt zullen blijven. De juweel van de Star Vie-catalogus die je zal laten schitteren op het padelveld, en een opmerkelijk verschil in je prestaties zal voelen vanaf het eerste gebruik!

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een gevestigd merk in de wereld van padel, erkend om zijn kwaliteit en de innovatie die het biedt in elk van zijn producten. Sinds het begin heeft het ernaar gestreefd om spelers de nodige tools te bieden om te presteren en te concurreren op het hoogste niveau.

Met een geschiedenis vol succes en een voortdurende inspanning om vooruit te gaan in technologie en design, heeft Star Vie zich gepositioneerd als een van de favoriete merken voor professionele spelers en liefhebbers. Hun rackets zijn het resultaat van zorgvuldige engineering en passie voor de sport, en zorgen altijd voor een optimale prestatie op het padelveld. Ontdek het verschil dat een Star Vie racket kan maken in je spel!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten