Star Vie Kenta 2024
  • Star Vie Kenta 2024
  • Star Vie Kenta 2024

Star Vie Kenta 2024

PVP: € 274,99
€ 247,89
-10% Star Vie
Star Vie Kenta PSTKP11000 | Ervaar maximale controle en kracht met de Star Vie Kenta 2024. Uitzonderlijk ontwerp en toonaangevende technologieën voor superieure speelbaarheid in elk spel
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Kenta padel racket

Dompel jezelf onder in de wereld van padel racket met de Star Vie Kenta 2024, een padel racket die de prestaties op het veld herdefinieert. Het zorgvuldige ontwerp en de onwankelbare toewijding aan kwaliteit van Star Vie zorgen voor ongeëvenaarde controle en stabiliteit, waardoor spelers hun spel naar een hoger niveau kunnen tillen met vertrouwen en flair.

De innovatieve ronde vorm van de Kenta versterkt elke slag en biedt een ongeëvenaarde speelervaring. Bovendien zorgt de verbeterde gewichtsverdeling in het midden voor nauwkeurigere en krachtigere slagen, waardoor het de perfecte aanvulling is voor degenen die het padelveld willen domineren.

Kenmerken padel racket Star Vie Kenta 2024

  • Ruime sweet spot: Corrigeert de meest excentrische ballen en biedt meer precisie.
  • Constructie met 2 lagen 3K koolstof: Creëert een stijver gevoel, optimaliseert kracht en controle.
  • Soft 30 rubber: Geeft een zacht gevoel, vergemakkelijkt het slaan en zorgt voor wendbaarheid.
  • Hex Tech technologie: Versterkt de effecten bij het raken en biedt meer precisie op elk punt van het racketvlak.
  • Grip Noene Inside: Elimineert trillingen en maximaliseert comfort bij elke slag.
  • Maakt deel uit van de Star Vie 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is ontworpen voor de speler die gepassioneerd is over padel, 3 of 4 keer per week traint. Het is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een perfecte balans tussen kracht, controle en comfort op het padelveld.

Waarom zal je ervan houden?

De Star Vie Kenta 2024 is niet zomaar een padel racket, het is een getuigenis van kwaliteit en ontwerp. 100% gemaakt in Spanje, het valt op door zijn onberispelijke afwerking en zijn elegante ontwerp in gouden tinten. Een juweel voor elke padelliefhebber die uitmuntendheid in elk detail waardeert.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is vanaf het begin een referentie geweest in de wereld van padel. Geboren in Spanje, heeft dit merk door de jaren heen een onwankelbare toewijding aan kwaliteit en innovatie getoond, rackets creërend die de ware essentie van de sport weerspiegelen.

Met een rijke geschiedenis en een traditie van uitmuntendheid heeft Star Vie het hart van vele padelkampioenen gewonnen. Kiezen voor Star Vie betekent kiezen voor een traditie van kwaliteit, passie en ongeëvenaarde prestaties op het padelveld.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten