Star Vie Kraken Soft
  • Star Vie Kraken Soft
  • Star Vie Kraken Soft

Star Vie Kraken Soft

PVP: € 220,90
€ 118,29
-47% Star Vie
Kraken Soft Star Vie padel racket | Ontdek het nieuwe Star Vie racket, de Kraken Soft is een racket met een semi-zachte touch die alle spelers zal bevallen.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Kranken Soft padel racket

Voel de bal als hij slaat met het nieuwe groene en zwarte Kraken Soft padel racket, een van de nieuwigheden die Star Vie deze 2022 heeft ontwikkeld. Dankzij het gebruik van zacht eva-rubber genereert het een comfortabelere aanraking, absorbeert het trillingen en biedt het uitstekende touch en bal output.

Op de baan wordt het zeer goed gecompenseerd, omdat het een traanvorm heeft met een gemiddelde balans, dus het biedt in gelijke mate kracht en controle. De structuur is gemaakt van koolstof met stijfheidsversterking voor meer weerstand. Het heeft ook een constructie met een profiel van 26 millimeter en bevat extra sweet pot-technologie om de sweet spot uit te breiden.

Star Vie Kraken Pro zacht groen, kenmerken

  • De nieuwe Star Vie Kraken Soft is veelzijdig door zijn traanvorm en medium balans.
  • Gemaakt van 100% carbon met stijfheidsversterking die buitengewone stijfheid biedt.
  • Het valt op door zijn nieuwe mal met een profiel van 26 mm.
  • Rubber met lage dichtheid dat de sensaties verbetert en de aanraking verzacht.
  • Extra Sweet Spot-technologie die onze ongedwongen fouten zal verminderen.
  • Nieuw handvat met meer lengte om de grip comfortabeler te maken.
  • Inbegrepen in het geavanceerde assortiment Star Vie 2022 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor spelers van een gevorderd niveau die kracht, controle en comfort nodig hebben, omdat het, vanwege het ontwerp en de constructie, de beste prestaties biedt in aanval en verdediging, evenals een zachtere slag.

Waarom zal je het leuk vinden? Dit seizoen is het handvat iets langer gemaakt, wat de tweehandige grip verbetert. Het is ook een product gemaakt in Spanje, dus het heeft hoogwaardige materialen en een fantastische afwerking die zwart, grijs en groen combineert.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers van de World Padel Tour zoals Bea Gonzalez, Carolina Navarro, Coki Nieto of Jesús Moya onder anderen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten