Star Vie Tronix
 • Star Vie Tronix
 • Star Vie Tronix

Star Vie Tronix

€ 144,63
Star Vie
padel racket de padel Star Vie Tronix 2022 | Vermijd ongedwongen fouten met dit Star Vie intermediate padel racket, een van de nieuwigheden van het merk die wordt gekenmerkt door zijn hanteerbaarheid en aanraking
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het maandag, 3 oktober, 2022
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Tronix Zwart en Geel padel racket

Neem een sprong in kwaliteit in je spel met de nieuwigheden van Star Vie 2022. Koop het Tronix padel racket in zwarte en gele details voor de beste prijs, een model dat geweldige controle biedt dankzij het meer afgeronde ontwerp en de balans dicht bij de hand, dus hij zal je fouten vergeven.

Voor de constructie is koolstof in 3k-stof gebruikt, waardoor het een grote weerstand heeft. Het maakt echter gebruik van zacht rubber in de kern om een goede output te behouden en trillingen te verminderen. Als afwerking is het hartgebied verstevigd om meer stabiliteit in de slag te bereiken.

Star Vie Tronix zwart en geel, kenmerken

 • De Star Vie Tronix is een controle padel racket, rond formaat met meer ingehouden balans.
 • Carbon structuur, versteviging van het oppervlak in 3k stof.
 • Je zult genieten van een geweldige baloutput met het zachte rubber van de kern.
 • Het minimaliseert trillingen, waardoor armpijn wordt voorkomen.
 • Versterkt hartgebied om het gewicht onder controle te houden en in balans te houden.
 • Het zal ons helpen de ballen die het meest uit het midden zijn te corrigeren.
 • Het behoort tot de medium serie Star Vie 2022 rackets.

Voor wie is het? Voor jongens van hoog of gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een padel racket met een brede sweet spot en een semi-soft touch om geen sensaties te verliezen bij het slaan en om vooruitgang te kunnen boeken in het spel om een expert te worden.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van materialen geniet je van geweldige prestaties op de baan en voel je nauwelijks de trillingen. Je zult ook dol zijn op zijn nieuwe afbeelding in zwart, met een wit centraal logo en gele details.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Daarnaast heeft hij de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten