Protector Starvie Dorado
  • Protector Starvie Dorado
  • Protector Starvie Dorado

Beschermer Starvie Dorado

€ 7,95
Star Vie
Starvie Dorado padel racketbeschermer | Rust jezelf uit met de nieuwe Star vie gouden padel racketbeschermer, een accessoire voor alle spelers die het gebruik van hun racket willen verlengen

Starvie ruwe beschermer Goudkleur

Maak je geen zorgen over krassen op je racket als je het laat vallen of erop slaat dankzij de nieuwe collectie Star vie beschermers. Koop de gouden Starvie beschermer die universeel van formaat is zodat je hem zonder problemen op je padel racket kunt plaatsen en die ook nog eens ruw is.

Het is gemaakt met een groot aantal resistente materialen en lijmen, zodat het bestand is tegen gebruik en het verstrijken van de tijd zonder het constant te hoeven vervangen. Het plaatsen zal niet moeilijk zijn en het weegt nauwelijks, dus het zal geen onnodig gewicht aan uw padel racket toevoegen.

beschermend Star vie Golden, kenmerken:

  • De Starvie beschermer in blauw is universeel, hij past zich aan elke vorm van racket aan.
  • Het wordt afzonderlijk verkocht, in verpakkingen van één eenheid.
  • Ruw gevoel en een breed scala aan ontwerpen om uit te kiezen.
  • Redelijk licht, dus het voegt geen gewicht toe.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie accessoires Star vr 2022.

Voor wie is het? Voor iedereen die voor zijn padel racket wil zorgen en er liever op anticipeert dat deze valt of er per ongeluk tegen de muur stoot. Het helpt ons ook de levensduur van de padel racket te verlengen, zodat deze langer meegaat in goede staat.

Waarom zal je het leuk vinden? Je beschermt niet alleen je padel racket tegen breuk, maar je kunt hem ook meenemen met je padel racket, omdat hij is ontworpen in grijsachtig zwart met de merknaam in wit en enkele gouden lijnen.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de zussen Alayeto.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten