Muñequera Star Vie Yellow Star Blue 2021
  • Muñequera Star Vie Yellow Star Blue 2021
  • Muñequera Star Vie Yellow Star Blue 2021

Polsbandje Star Vie Geel Blauw 2021

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Star Vie
Fantastische Star Vie-polsband om padel te spelen, gemaakt van de beste materialen, evenals een opvallend geel ontwerp en marineblauw logo

Polsbandje Star Vie Geel Blauw 2021

Ontdek favoriete accessoires van spelers in onze online winkel. Haal de nieuwe Yellow Star Blue padelpolsband uit de collectie Star Fri 2021. Het wordt geleverd in losse verpakkingen en heeft grote afmetingen, ongeveer 10 x 8 centimeter.

De belangrijkste functie is het tegengaan van overmatig zweten in de armen en handen. Voor de uitwerking zijn verschillende soorten stof gecombineerd voor optimale prestaties. Bovendien bieden ze de perfecte ondersteuning om ongemak in de pols te voorkomen.

Star Vie gele polsband met blauw logo, kenmerken

  • De Star Vie Yellow Star Blue 2021 zijn per stuk te koop.
  • Langste maat, circa 10 x 8 centimeter.
  • Er is 80% katoen, 15% nylon en 5% elastaan gebruikt
  • Geel ontwerp met marineblauwe ster.
  • Het voorkomt dat zweet de handen bereikt en ondersteunt de pols.
  • Collectie Star Vie Padel 2021 accessoires.

Voor wie is het? Ze zijn de beste optie voor elke atleet die wil genieten van een goede grip op het racket, omdat het voorkomt dat zweet op onze handen terechtkomt. Ze zijn ook perfect om slechte gebaren en verwondingen te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het afzonderlijk wordt verkocht, biedt het een hoog absorptievermogen, zodat u het op de heetste dagen kunt gebruiken. Het heeft ook een spectaculair ontwerp in geel en marineblauw logo.

Lees meer over het merk STAR VIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Daarnaast heeft hij de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim of Carolina Navarro.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten