Muñequeras Starvie Morada Star Yellow 2021
  • Muñequeras Starvie Morada Star Yellow 2021
  • Muñequeras Starvie Morada Star Yellow 2021

Polsbandjes Star Vie Paars Geel 2021

€ 7,95
Star Vie
Meer ondersteuning met deze korte polsbandjes van Star Vie, gemaakt met verschillende soorten stof voor een geweldige pasvorm en zweetabsorptie
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandjes Star Vie Paars Geel 2021

Geniet van maximale absorptie met de paarse padelpolsbandjes met Star Yellow, een aanvulling op de nieuwe Star Vie-catalogus 2021. Ze zijn gemaakt van elastische en hoogwaardige stoffen om te voorkomen dat het padel racket uit je handen glijdt.

Aan de andere kant zullen ze ons ook helpen om het zweet op ons gezicht te drogen, zodat niets ons hindert. Het heeft een korte maat, ideaal om het gewricht te ondersteunen zonder de beweging te beperken. Ze behouden ook langer hun prestaties, dus ze gaan niet veel games mee.

Paarse en gele polsbandjes, kenmerken

  • De Starvie Morada Star Yellow wordt geleverd in verpakkingen van 2 stuks.
  • Samengesteld uit 80% katoen, 15% nylon en 5% elastaan.
  • Korte paarse polsbandjes en geel logo.
  • Hun belangrijkste functie is het absorberen van vocht, maar ze bieden ook ondersteuning.
  • Verkrijgbaar in andere kleuren en maten, zodat u degene kunt kiezen die u nodig heeft.
  • Nieuwe catalogus met accessoires voor Star Vie Padel 2021.

Voor wie is het? Ze zijn bedoeld voor alle atleten die last hebben van overmatig zweten in hun handen, vooral in de zomer, wanneer het warmer is. Ze zijn ook nuttig bij het vermijden van slechte gebaren en ongemak in het gewricht.

Waarom zal je het leuk vinden? Met hen heb je geweldige ondersteuning en een hoog absorptievermogen, zodat zweet je geen parten speelt. Bovendien is het ontwerp erg cool omdat het paars combineert met de gele ster.

Lees meer over het merk STAR VIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Daarnaast heeft hij de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim of Carolina Navarro.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2021
Onze beste producten