Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Joma Slam Pro Roja
  • Muñequera Joma Slam Pro Roja

Joma Slam Pro rode polsband

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Joma
Joam Slam Pro Roja padel muñequera | Voorkom hinderlijk zweet in de ogen met deze Joma padelpolsbandjes in rood, een perfect accessoire om de zomerperiodes tegen te gaan

Joma Slam Rode korte polsband

Bekijk de gehele nieuwe collectie accessoires van Joma Padel 2022. Het merk brengt de Slam Pro padel polsbandjes in het rood, het perfecte accessoire voor mensen die zelfs op de heetste dagen sporten. Ze zijn ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren!

Ze zijn klein van formaat en worden verkocht in een verpakking van twee. Ze helpen ook om zweet af te voeren tijdens het spelen en houden het gebied warm om ongemak of letsel aan de pols te voorkomen.

Joma Slam Pro Rode Polsbandjes, kenmerken

  • De Joma Slam Pro is ontworpen in het rood.
  • De beste kwaliteit stoffen zijn gebruikt om wassen te weerstaan.
  • Ze passen zich aan de pols aan om tijdens het spel niet te storen.
  • Groot absorptievermogen.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van twee stuks.
  • Catalogus met accessoires om padel Joma 2022 te spelen.

Voor wie is het? We raden ze aan aan mensen die padel willen spelen met alle uitrusting volledig, omdat deze polsbandjes helpen om het zweet sneller af te voeren zonder dat het zich ophoopt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze zijn ontworpen in rood met het witte logo, een zeer mooie en moderne combinatie die iedereen zal bevallen die ze op je ziet. Daarnaast hebben we ze ook in meer kleuren beschikbaar, kies je favoriet!

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten