Star Vie Vesta 2021
  • Star Vie Vesta 2021
  • Star Vie Vesta 2021

Star Life Vesta 2021

PVP: € 100,74
€ 90,87
-10% Star Vie
Geniet van padel met dit Star Vie padel racket voor dames, het biedt een goede balans tussen controle, kracht en comfort, evenals een roze ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Life Vesta 2021

Volg je progressie als speler met het Vesta padel racket dat beschikbaar is in de nieuwe Star Fri 2021 -collectie. Het wordt gekenmerkt door zijn geweldige balans, omdat het een ronde vorm en medium balans heeft, zodat het de kracht en controle biedt die je nodig hebt.

Omdat het een padel racket voor dames is, heeft het een lichter gewicht. Het valt ook op door zijn zachtere aanraking, omdat het zacht eva-rubber in de kern heeft. Het combineert ook koolstof met glasvezel in de structuur, waardoor het een perfecte balans heeft tussen weerstand en speelbaarheid.

Star Fri Vesta roze, kenmerken

  • Geweldige balans tussen kracht en controle met de Star Vie Vesta 2021.
  • Buisvormig carbon frame, dat zorgt voor meer weerstand.
  • Game zonder blessures dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Geweldige speelbaarheid door het gebruik van glasvezel in de vliegtuigen.
  • Veelzijdige en lichtere padel racket.
  • Hiermee kunt u vooruitgang boeken en uw speelstijl definiëren.
  • Model opgenomen in de Discover Star Vie 2021-racketserie.

Voor wie is het? Ontworpen voor vrouwen van gemiddeld niveau die de beste prestaties willen hebben, zowel in aanval als verdediging. Het is ook geïndiceerd om elleboogproblemen te voorkomen, omdat het een semi-zachte aanraking heeft.

Waarom zal je het leuk vinden? Want door vorm, balans en gewicht is hij zeer beheersbaar, dus je kunt je er snel aan aanpassen. Daarnaast heeft de firma voor alle details gezorgd voor een onberispelijke afwerking in zwart met fuchsia details.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de zussen Alayeto.

Onze beste producten