Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Triton Pro 2021
  • Star Vie Triton Pro 2021
  • Star Vie Triton Pro 2021

Star Vie Triton Pro 2021

PVP: € 309,95
€ 279,95
-10% Star Vie
padel racket Star Fri Triton Pro 2021 | Enorme stoot met dit Star Vie padelracket, ontworpen met een enigszins hoge balans en semi-harde aanraking om het spel bij het net te domineren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Triton Pro groen

Haal meer uit het aanvalsspel met het padel racket Triton Pro, verkrijgbaar in de meest geavanceerde serie rackets van Star Fri 2021. Het is ontworpen met een extra grote vorm om de controle niet te verliezen en een ietwat hoge balans die de punch verhoogt. Daarnaast geeft het eva rubber hem een hardere touch.

Aan de andere kant bevat het een ruwe afwerking op de vlakken, wat je zal helpen de effecten te vergroten. Er is koolstof gebruikt, waardoor het meer hardheid en weerstand tegen schokken heeft. Bovendien balanceert het hartontwerp de gewichten en is het handvat 1 cm langer.

Star Vie Triton Pro aquamarijn, kenmerken

  • Halfharde aanraking van de Star Vie Triton Pro 2020 dankzij het eva-rubber met gemiddelde dichtheid.
  • Ontworpen in een druppelformaat met een ietwat hoge balans.
  • Ruw oppervlak om de opnamen met effect te verbeteren.
  • Bij de constructie is 100% koolstof gebruikt.
  • Goede sweet spot om niet-gecentreerde ballen te corrigeren.
  • Stijve structuur om torsie bij het slaan te voorkomen.
  • Stuk in het hart dat de gewichten balanceert en beter verdeelt.
  • Het meest geavanceerde assortiment Star Fri Padel 2021 rackets.

Voor wie is het? Gericht op de professionele speler of die op hoog niveau speelt, die in de backhandpositie speelt en een krachtig racket nodig heeft om het net te kunnen domineren, aangezien de triton pro een powerracket is dankzij zijn semi-harde aanraking

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat bij de constructie hoogwaardige materialen zijn gebruikt, bent u verzekerd van de beste prestaties op het circuit. Het is ook een van de meest elegante Star Vie-rackets dankzij het vernieuwde ontwerp in zwart en aquamarijntint.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van hun nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de Alayeto-zussen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten