Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Life Triton 2021
  • Star Life Triton 2021
  • Star Vie Triton 2021

Star Life Triton 2021

PVP: € 309,00
€ 279,90
-10% Star Vie
padel racket Star Vie Triton 2021 | Krijg meer hit met dit Starvie powerracket, opgenomen in de premium serie en gemaakt met de beste materialen, technologieën en design
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Fri Triton 2021

We analyseren het meest geavanceerde assortiment Star Vie 2021-rackets, waar we modellen vinden die even krachtig zijn als het padel racket Triton 2021. We definiëren het als een krachtig racket omdat de balans zich bovenaan bevindt, zodat de sweet spot zich aan het Head en dat verhoogt de punch van bovenaf.

Voor de vervaardiging ervan wordt koolstof door de hele structuur behouden, evenals zacht rubber in de kern. Deze combinatie geeft ons een grote weerstand en ook een zachtere touch bij het scoren. Het bevat ook ruwheid en een nieuw hartontwerp dat de gewichtsbalans verbetert.

Star Vie Triton aquamarijn, kenmerken

  • Iets hoge balans voor meer punch van de Star Vie Triton 2021.
  • Brede sweetspot dankzij het oversized formaat, wat de controle verbetert.
  • Verbeter de effecten met de Full Plane Effect-technologie van de vliegtuigen.
  • Sterke en solide structuur met zijn 100% carbon constructie.
  • Zachtere aanraking met het eva zachte rubber van de kern.
  • Nieuw hartontwerp dat het gewicht en de balans beter verdeelt.
  • Meer comfortabele grip dankzij de extra cm van de manchetten.
  • Premium assortiment rackets voor heren Star Vie 2021.

Voor wie is het? Voor spelers met een gevorderd niveau, met een meer aanvallend spel omdat het een krachtig maar zeer comfortabel racket is, omdat het zacht rubber heeft om trillingen te absorberen en geen sensaties te verliezen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het is een topracket waarmee je met veel plezier de bal hard kunt slaan en de gecontroleerde bal van achteren kunt pakken. Het keert ook terug met een nieuw ontwerp in zwart en aquamarijn van de coolste, met het hart geschilderd.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de zussen Alayeto.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten