Siux Viking IV
  • Siux Viking IV
  • Siux Viking IV

Siux Viking IV

PVP: € 129,00
€ 79,95
-39% Siux
padel racket Siux Viking IV | Ongeëvenaarde sensaties met het groene Siux Viking IV padelracket, een model dat wordt gekenmerkt door zijn zoete aanraking en zijn veelzijdigheid
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 8 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Viking IV padel racket

Behaal de beste resultaten in zowel aanval als verdediging met het nieuwe groene Viking IV padelracket, een model dat je kunt vinden in de nieuwe collectie Siux 2023-producten.Het behoort tot de medium-serie van het merk en wordt gekenmerkt door zijn balans en kracht. en controle in gelijke mate dankzij het oversized ontwerp en de medium balans.

Voor de fabricage zijn flexibele materialen gebruikt, dus het is geen technisch racket en je zult er snel aan wennen. Het combineert glasvezel op de vlakken met zacht eva-rubber aan de binnenkant, wat zorgt voor een goede baloutput en minder trillingen. De structuur is ook versterkt om hem beter bestand te maken tegen stoten of schokken.

Groene Viking IV multifunctionele schep, kenmerken

  • De Siux Viking IV is ontworpen in een druppelvorm en heeft een medium balans.
  • Veelzijdig blad en snelle aanpassing bij gebruik van flexibele materialen.
  • Het biedt een geweldige speelbaarheid dankzij de constructie van glasvezel.
  • Zacht blad, dat zorgt voor een zeer goede balopbrengst.
  • Zacht eva-rubber aan de binnenkant, een zacht rubber dat trillingen vermindert.
  • Gladde afwerking, zonder ruwheid en glanzend.
  • Anti-twist brug om een veel comfortabelere slag te bereiken.
  • Een van de veelzijdige padelrackets van Siux Padel 2023.

Voor wie is het? Meer gericht op spelers van gemiddeld niveau of beginners die een verdere sprong in hun progressie willen maken, aangezien het een uitgebalanceerd racket is, dat wil zeggen met een goede controle en kracht en een zeer goed gevoel geeft bij het slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Want vanaf de eerste dag zul je je er prettig bij voelen, want het is een snel aanpasbaar racket dat je zal helpen je spel te verbeteren. Het presenteert ook een heel cool ontwerp in zwarte en groene details, met een gladde en glanzende afwerking om te schitteren op de baan.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten