Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Siux Spartan Revolution 2
  • Siux Spartan Revolution 2
  • Siux Spartan Revolution 2

Siux Spartan Revolution 2

PVP: € 290,00
€ 149,95
-49% Siux
padel racket Master Series Siux Spartan Revolution 2 | Uitstekende prestaties in aanval en verdediging met het nieuwe Siux Spartan Revolution 2-racket, een van de meest veelzijdige rackets in de geavanceerde serie
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Spartan Revolution 2 padel racket

Haal je beste spel naar boven met de nieuwe collectie rackets van Siux 2023. Dit seizoen keert de nieuwe editie van het rode Siux Spartan Revolution 2 padel racket terug, een geavanceerd range-model dat terugkeert met een verbeterd imago. Dankzij het Druppelformaat verbreedt hij de sweetspot en door de balans iets hoog te houden zorgt hij voor extra power.

Voor de fabricage is 100% koolstof gebruikt, met 3k-stof op het oppervlak. Het heeft ook een versteviging in het hartgebied en een anti-vibratiesysteem voor een slag zonder blessures. Eindelijk verlies je geen sensaties met het nieuwe eva HR3 zachte zwarte rubber, uitzonderlijk gevoel!

Siux Spartan Revolution 2 rood, kenmerken

  • Sandy finish op de vliegtuigen van de nieuwe Siux Spartan Revolution 2.
  • Teardrop-formaat om excentrische slagen beter te corrigeren.
  • Evenwicht in het centrale gebied, extra kracht krijgen bij het slaan.
  • Nieuwe versteviging in het hartgebied die zorgt voor meer stijfheid.
  • Constructie van de buis 50% koolstof - 50% glasvezel.
  • Flats in 12k carbon stof gecombineerd met een eva rubber in de kern.
  • Dempertechnologie die trillingen elimineert.
  • Nieuwigheid van de nieuwste collectie Siux Padel 2023 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor spelers van een gevorderd niveau die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket, dat wil zeggen met een druppelvorm voor een goede sweetspot en een meer gefocuste balans om extra kracht in de slag te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het terugkeert met nieuwe technologieën en materialen, dus het biedt uitstekende prestaties, zowel in aanval als verdediging. Het presenteert ook een zeer coole esthetiek, waarbij de kleur zwart wordt gecombineerd met het grijze logo en rode details.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten