Siux Evoque 3 Air Woman
  • Siux Evoque 3 Air Woman
  • Siux Evoque 3 Air Woman

Siux Evoque 3 Air Woman

PVP: € 199,00
€ 99,95
-50% Siux
Siux Evoque 3 Air meisjesracket | Koop het Siux Evoque 3 Air Woman padelracket, een uitgebalanceerd en lichtgewicht model zodat meisjes hun beste foto's kunnen maken op de baan
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Evoque 3 Air vrouw padel racket

Verbeter je spel met het roze padel racket Evoque 3 Air Woman, een model uit de Evolution Carbon-serie dat Siux 2023 heeft ontwikkeld met materialen van topkwaliteit. Zo presenteert het een buis die koolstof combineert met 50% vezels, evenals 3k koolstofweefsel dat het oppervlak versterkt en het een droger gevoel geeft.

Als we het eenmaal in onze handen hebben, zullen we genieten van een geweldige balans tussen kracht en controle dankzij de extra grote vorm en medium balans. Het stelt ook niet teleur in comfort, omdat het zacht eva-rubber aan de binnenkant heeft, een zacht rubber dat geweldige sensaties bij aanraking genereert. Tot slot is het hartgebied verstevigd en heeft het ook dempers.

Siux Evoque 3 Air voor roze meisje, kenmerken

  • Constructiegewicht tussen 345 - 360 gram van de Siux Evoque 3 Air Woman.
  • Tubular gemaakt van 50% carbon en glasvezel
  • Vliegtuigen versterkt met koolstofweefsel in 3k.
  • Veelzijdig racket door zijn oversized vorm en balans in de middelste zone.
  • Stuk dat het bruggebied versterkt en torsie voorkomt.
  • Dankzij het geïntegreerde dempingssysteem is het mogelijk trillingen te elimineren.
  • Zachtere aanraking dankzij de eva zachte rubberen kern.
  • Een van de nieuwe padel rackets voor dames van Siux Padel 2023.

Voor wie is het? Ideaal voor meisjes met een hoog niveau die op zoek zijn naar een uitgebalanceerde en lichte padel racket om hun wedstrijden te kunnen spelen zonder last te krijgen van armklachten, aangezien de nieuwe Evoque voor meisjes tussen de 345 - 360 gram weegt, afhankelijk van de fabrikant.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het lichte gewicht kun je hem gemakkelijk hanteren en krijg je geen armklachten. Het heeft ook een spectaculaire afwerking in zwart met een roze logo en witte details, een cosmetica die je zal boeien!

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten