Siux Electra ST2 Control
  • Siux Electra ST2 Control
  • Siux Electra ST2 Control

Siux Electra ST2 Control

PVP: € 299,00
€ 138,95
-54% Siux
Siux Electra ST2 Control Stupa padel racket | Haal het maximale uit je controlespel met de nieuwe Siux Electra ST2 Control die het nieuwe racket wordt van de professionele speler Franco Stupaczuk
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Electra ST2 Control 2023 padel racket

Je hebt al de beschikking over de nieuwe catalogus met rackets van het merk Siux waar je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan modellen voor gevorderde spelers. Een daarvan is de Electra Control-padel racket, die dit seizoen ook het model wordt dat de speler Franco Stupaczuk zal dragen. Met zijn ronde vorm en lage balans wordt het een perfect controleracket om vanaf de achterkant van de baan te verdedigen.

De constructie is gemaakt van 100% koolstof, wat hem zowel een grote weerstand als een grotere hardheid geeft om de kracht bij slagen niet te verwaarlozen. Zijn 'sweet spot' stelt niet teleur, want hij is vrij breed voor een geweldige speelbaarheid en om off-center ballen te verminderen. Aan de andere kant zorgt de zachte kern van eva-rubber voor een zeer goede controle en balafgifte. Tot slot is het een zeer comfortabel racket dankzij het feit dat het is ontworpen met het shockout-antivibratiesysteem.

Sioux Electra Control van Franco Stupaczuk, karakteristieken

  • De Siux Electra Control wordt het racket van de professionele speler Franco Stupaczuk.
  • Controleracket voor verdedigende spelers.
  • Constructie van de slagvlakken en het frame van carbon voor meer stabiliteit bij het slaan.
  • Versterkte brug in het bruggebied die torsie vermindert.
  • Zacht eva-rubber in de kern voor een goede balafgifte en goede controle.
  • Shockout anti-vibratiesysteem voor een veel comfortabeler spel.
  • 15K carbon op de flats voor een flexibeler gevoel.
  • Ruwe zandafwerking om onverslaanbare effecten af te drukken.
  • Een van de bedieningspadel rackets van Siux Padel 2023.

Voor wie is het? Het perfecte model voor spelers op de verdedigingshelft of drive die op zoek zijn naar een racket waarmee ze een meer verdedigend spel kunnen spelen. Bovendien helpt het je dankzij de vorm en de gebruikte materialen om meer precisie op het circuit te bereiken.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het wordt een 100% carbon racket van fantastische kwaliteit waarmee je je beste prestaties op de baan kunt geven. Hij keert ook terug met een zwart design met rode en blauwe details, een klassieke combinatie met een opvallende touch.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten