Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Siux Spyder 2 Revolution Control 12K
  • Siux Spyder 2 Revolution Control 12K
  • Siux Spyder 2 Revolution Control 12K

Siux Spyder 2 Revolution Control 12K

PVP: € 350,00
€ 149,95
-58% Siux
Siux Spyder 2 Revolution 12K | Plaats de bal waar je wilt met het nieuwe Siux Spyder 2 Revolution CTRL 12K padel racket, een rond model met een lage balans om je slagen te controleren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Spyder 2 Revolution Control 12K padelracket

Verhoog uw niveau dankzij de Pro-serie van de nieuwe racketcollectie Siux 2023. Daar kunt u het nieuwe Spyder 2 Revolution CTRL 12K padelracket in turquoise krijgen, een model ontworpen in een ronde vorm en met een lage balans, zodat het een geweldige controle biedt om de bal nauwkeurig in het veld van de tegenstander te plaatsen.

Hoewel het een controleracket is, biedt het ook een zeer goede kracht bij volleys of schoten, omdat de combinatie van materialen het een vrij rigide gevoel geeft. Hiervoor is 12k-stof gecombineerd op de vlakken en eva-rubber met gemiddelde dichtheid. Ten slotte heeft het ook dempertechnologie die trillingen vermindert.

Siux Spyder 2 Revolution Control 12K Turquoise, Kenmerken

  • Anti torsie ontwerp van het hart voor meer stabiliteit van de Siux Spyder 2 Revolution CTRL 12K.
  • Controle racket door zijn ronde vorm en lage balans.
  • Onverslaanbaar gevoel met het eva-rubber van gemiddelde dichtheid dat aan de binnenkant is gebruikt.
  • 100% carbon, versteviging van de vliegtuigen met 12k stof.
  • Trillingsvrij slaan dankzij het dempersysteem.
  • Versterkte structuur voor meer kracht en stijfheid bij het slaan.
  • Matte afwerking in zichtbaar carbon en centraal turquoise logo.
  • Een van de Siux 2023 high comcapition rackets.

Voor wie is het? We denken dat het perfect is voor spelers van een gevorderd niveau die meestal comfortabel spelen vanaf de achterkant van het veld, omdat het een controleracket is, waarmee je elk van je slagen met absolute precisie kunt richten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een hoogwaardig racket is, bevat het de beste materialen en technologieën van het merk om fantastische prestaties te leveren. Het elegante ontwerp in zichtbaar carbon en turquoise details trekt ook veel aandacht, dus het zal je laten schitteren op het circuit.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten