Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Siux Spyder 2 Revolution Attack 3K
  • Siux Spyder 2 Revolution Attack 3K
  • Siux Spyder 2 Revolution Attack 3K

Siux Spyder 2 Revolution Attack 3K

PVP: € 350,00
€ 159,95
-55% Siux
Siux Spyder 2 Revolution ATTK 3K | Verhoog de kracht van uw slagen met het nieuwe Siux Spyder 2 Revolution ATTK padel tennisracket in 3K carbon stof, een model voor gevorderde spelers
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Spyder 2 Revolution ATTK 3K padel racket

Ontdek het nieuws van Siux Padel 2023 in onze online winkel, je kunt ze voor de beste prijs krijgen. We presenteren de nieuwe Spyder 2 Revolution ATTK 3K padelracket in blauw, een van de krachtigste in de Pro-serie.Het combineert dus een diamantvorm met de balans aan de bovenkant, wat zijn kracht vergroot.

De hele structuur is 100% koolstof, waardoor de vlakken worden versterkt met 3k-stof voor een droger gevoel en meer weerstand. Het bevat ook een anti-vibratiesysteem, zoals dempers die trillingen verminderen om te genieten van een comfortabelere slag. Om te eindigen bevat het een kern van medium eva-rubber, wat het een onverslaanbaar gevoel geeft.

Siux Spyder 2 Revolution ATTK 3K in blauw, kenmerken

  • Constructie van de vliegtuigen in 3k carbon stof van de Siux Spyder 2 Revolution ATTK 2023.
  • Diamantvorm met hoge balans, wat het een powerracket maakt.
  • Je verliest geen output of sensaties bij het slaan dankzij de eva-rubberen kern.
  • Het biedt een goede weerstand tegen stoten of schokken omdat het is gemaakt van koolstof en de structuur is versterkt.
  • Het bevat een anti-vibratiesysteem voor comfortabeler slaan.
  • Anti torsie brughart dat het meer stabiliteit geeft.
  • Matte afwerking in zichtbaar carbon en centraal blauw logo.
  • Een van de Siux 2023 high comcapition rackets.

Voor wie is het? Meer gericht op agressieve spelers, die meestal in de backhandpositie spelen en op zoek zijn naar kracht in hun schoten, aangezien de nieuwe Spyder 2 Revolution ATTK wordt gekenmerkt door zijn fantastische punch vanwege zijn diamantvorm en balans naar boven.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een powerracket is, verwaarloost het het comfort niet omdat het de trillingen aanzienlijk vermindert. Hiervoor heeft het het dempersysteem, dat een zachte slag genereert. Bovendien is het esthetisch erg gaaf, omdat het een zichtbare carbonafwerking en blauwe details heeft.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten