Siux padeltas Electra Stupa 2024
  • Siux padeltas Electra Stupa 2024
  • Siux padeltas Electra Stupa 2024

Siux padeltas Electra Stupa 2024

PVP: € 108,00
€ 74,35
-32% Siux
Siux Electra Stupa | Rust je uit als een professional met de Siux Electra Stupa 2024 padeltas, perfect om tot 9 rackets stijlvol en veilig te bewaren. Bereid je voor om te winnen!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 23 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Siux racketbag Electra Stupa 2024

Ontdek de Siux Electra Stupa 2024 padeltas, de nieuwste innovatie voor padelenthousiasten die het beste eisen op het gebied van opslag en stijl. Met zijn gedurfde combinatie van zwart en geel is deze tas niet alleen een stijlverklaring, maar ook een toonbeeld van functionaliteit, ontworpen voor serieuze en competitieve spelers.

De Siux Electra Stupa 2024 tas is een samensmelting van comfort en praktisch nut, ontworpen om al je uitrusting met gemak te vervoeren. Zijn ruime capaciteit en gespecialiseerde compartimenten stellen je in staat om alles van rackets tot schoenen efficiënt te organiseren, zodat alles wat je nodig hebt voor je spel altijd binnen handbereik en beschermd is.

Kenmerken van de Siux Electra Stupa 2024 padeltas in zwart en geel

  • Capaciteit voor maximaal 9 padelrackets, met een combinatie van zijvakken en de ruime centrale ruimte.
  • Extra compartimenten voor kleine accessoires en een speciaal vak voor schoenen, om alles netjes en georganiseerd te houden.
  • Ergonomisch gewatteerde handvatten en rugpaneel voor comfortabel vervoer, zelfs over lange periodes.
  • Robuuste constructie met bovenhandgrepen ontworpen voor eenvoudige bediening.
  • Thermische isolatie om te voorkomen dat temperatuurwisselingen de prestaties van de rackets beïnvloeden.
  • Onderdeel van de Siux 2024 padeltassencollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor gevorderde en professionele spelers die duurzaamheid, organisatie en stijl waarderen. Ook perfect voor degenen die meerdere rackets en accessoires naar hun wedstrijden meenemen en hun uitrusting altijd in optimale staat moeten houden.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Stupa-tas vanwege zijn vermogen om je georganiseerd en klaar te houden voor elke competitie. Bovendien is het ontwerp een aanvulling op de Siux Electra ST3 Stupa Pro, wat een perfecte combinatie biedt die je zowel op als naast de baan zal laten opvallen.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Vanaf het begin heeft Siux zich ertoe verbonden producten aan te bieden die niet alleen voldoen, maar ook de verwachtingen van de meest veeleisende spelers overtreffen, waardoor elke atleet zijn maximale potentieel kan bereiken.

Hun toewijding aan uitmuntendheid heeft ertoe geleid dat Siux synoniem staat voor innovatie en kwaliteit, waardoor het een van de favorieten is geworden onder professionele padelspelers.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten