Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Shockout Rugoso Serious
  • Protector Shockout Rugoso Serious
  • Protector Shockout Rugoso Serious

Beschermer Shockout Rugoso Serious

€ 9,95
Shockout
Muurbeschermer Shockout Rugged Serius | Verhoog de weerstand van je mes met de Joker's Shockout-beschermer, het zal je winnende zwaard beschermen tegen elke klap en val terwijl je concurreert

Beschermer voor padel racket Shockout Rugoso Joker

Voorkom stoten of krassen op de racketframes dankzij de Serious ruwe padelbeschermer, beschikbaar in de nieuwe Shockout 2021-catalogus. Hij is gemaakt met nieuwe materialen om de weerstand en duurzaamheid te verbeteren, zodat hij in goede staat bestand is tegen gebruik. .

U zult geen problemen hebben om het te plaatsen, omdat het zich aanpast aan alle frames. De plaatsing is vrij eenvoudig, omdat het een geweldige fixatielijm bevat, zodat u het ook na verloop van tijd kunt vervangen. Bovendien is het Joker-ontwerp op een zwarte achtergrond dat je padel racket op een zeer originele manier zal versieren.

Serious Rugged Shockout beschermend, kenmerken:

  • De Shockout Rugged Serious beschermer is erg licht, waardoor je racket niet zwaarder wordt.
  • Sterke en goede kwaliteit lijm.
  • Compatibel met elk racket en frame
  • Verpakkingen van 1 stuk.
  • Ruw oppervlak en een origineel ontwerp van de Joker
  • Gemaakt met nieuwe materialen
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Shockout-beschermendcollectie 2021.

Voor wie is het? Voor elke speler die liever anticipeert op hits of schade aan zijn racket en dat wil. Bovendien zal de duur van de padel racket toenemen, omdat deze zeer beschermd zal zijn.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast het beschermen van je padelracket, zal het het ook op een zeer originele manier personaliseren, aangezien deze beschermer een redelijk modern ontwerp van de Joker presenteert, ideaal voor alle fans van de film!

Lees meer over het merk Shockout

Geniet van de beste sensaties op het veld met Shockout Padel, een bekend merk binnen de sector. Gedurende deze jaren heeft het merk een complete collectie accessoires om padel tennis te spelen uitgebracht, evenals kleding en andere accessoires voor het grote publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten