RS Prime Team Amanda Girdo Limited Edition 2023
  • RS Prime Team Amanda Girdo Limited Edition 2023

RS Prime Team Amanda Girdo Limited Edition 2023

PVP: € 200,00
€ 119,95
-41% RS Padel
RS Prime Team Amanda Girdo Limited Edition RSPRIMEAG23 | Ontdek het padel racket RS Prime Team Amanda Girdo Limited Edition 2023. Speciaal ontworpen voor vrouwen, biedt het een perfect evenwicht tussen kracht en controle.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket RS Prime Team Amanda Girdo Limited Edition

De Prime Team Amanda Girdo Limited Edition van 2023, een juweel van het bekende merk RS, komt om de padelbaan te revolutioneren. Speciaal ontworpen voor vrouwen, schittert dit padel racket niet alleen vanwege zijn esthetiek, maar ook vanwege zijn perfecte balans tussen kracht en controle, geschikt voor spelers van elk vaardigheidsniveau. Met dit racket zal elk spel je een ongeëvenaarde ervaring bieden.

Of je nu een beginner of een gevorderde speler bent, de Prime Team Amanda Girdo Limited Edition zal je beste bondgenoot op de baan worden. Dankzij het ontwerp en hoogwaardige materialen zul je vanaf het begin een merkbare verbetering in je spel voelen.

Eigenschappen padel racket Prime Team Amanda Girdo Limited Edition

  • Vorm: Druppel, ideaal voor een balans tussen kracht en controle.
  • Balance: Midden (Allround), perfect voor veelzijdig spel.
  • Gewicht: In het bereik van 345 - 360 gram, aanpasbaar aan jouw voorkeuren.
  • Profiel van 38 mm, voor een optimale balans.
  • Slagoppervlak met Carbono 3K, voor krachtige slagen.
  • Onderdeel van de RS padel racket collectie 2023.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is speciaal ontworpen voor vrouwen die willen schitteren op de padelbaan. Het is ideaal voor alle spelers die een perfecte balans tussen controle en kracht willen bij elke slag, ongeacht hun ervaringsniveau.

Waarom ga je ervan houden?

Omdat het een van de nieuwe en opwindende modellen van RS padel rackets is voor het seizoen 2023. Door design, functionaliteit en kwaliteit te combineren, zal de Prime Team Amanda Girdo Limited Edition niet alleen je spel verbeteren, maar je ook goed laten voelen en er goed uit laten zien op de padelbaan. Voel het verschil bij elke slag!

Ontdek meer over het merk RS

RS is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn inzet voor kwaliteit en innovatie. Sinds het begin heeft RS onvermoeibaar gewerkt aan de productie van rackets die voldoen aan de veranderende behoeften van spelers, waarbij traditie wordt gecombineerd met geavanceerde technologie.

Door de jaren heen heeft RS erkenning en vertrouwen gewonnen onder padelliefhebbers. Elk product weerspiegelt hun passie en toewijding, en zorgt ervoor dat spelers het beste krijgen qua prestaties, duurzaamheid en stijl. Door voor RS te kiezen, kies je voor uitmuntendheid en traditie.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten