RS Padel Cobra Edition roze vrouw
  • RS Padel Cobra Edition roze vrouw
  • RS Padel Cobra Edition roze vrouw

RS Padel Cobra Edition roze vrouw

PVP: € 99,00
€ 98,95
-1% RS Padel
RS Padel Cobra Edition roze RSPADCOBRO | Vind een grote selectie van controle rackets in de RS Padel catalogus waar de Cobra serie beschikbaar is met een verminderd gewicht en hoge kwaliteit.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket RS Padel Cobra Edition roze vrouw

Wees een van de eersten om de nieuwe collectie padel rackets van het merk RS Padel te bemachtigen die je nu kunt vinden in onze online padel shop. Een van deze is het Cobra edition roze model dat met zijn ronde vorm en lage balans je veel controle op het veld biedt. Bovendien is het zeer licht waardoor het je veel speelbaarheid geeft.

Wat betreft de structuur is glasvezel gebruikt op de gezichten, wat meer flexibiliteit geeft aan de gezichten en meer controle op het veld. Aan de andere kant is het zeer comfortabel omdat het trillingen vermindert voor een veiliger en minder schadelijk spel. Tot slot heeft het een ruwe 3D-afwerking waarmee je betere effecten kunt bereiken bij elke slag.

RS Padel Cobra voor vrouwen in de kleur roze, kenmerken:

  • De RS Padel Cobra is een controlemodel voor spelers van gemiddeld niveau.
  • Ronde vorm met lage balans voor geweldige wendbaarheid.
  • Verminderd gewicht waardoor het zeer comfortabel is.
  • De sweet spot stelt niet teleur om off-center ballen te verminderen.
  • Biedt meer weerstand dankzij het versterkte frame.
  • Heel comfortabel gevoel dankzij de glasvezel binnenin.
  • Kern van EV30 rubber om geen kracht te verliezen bij elke slag.
  • Trillingen worden verminderd dankzij de Vibrastop tech technologie.
  • Catalogus van rackets voor vrouwen RS Padel 2022.

Voor wie is het bedoeld? Het zal de favoriet zijn van vrouwen die de voorkeur geven aan een defensiever spel en die op zoek zijn naar een licht racket omdat de Cobra racket een ideaal controlemodel wordt voor drive spelers die het punt vanaf de achterkant van het veld willen halen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege de hoge kwaliteit, maar ook vanwege het ontwerp in zwarte kleur met roze details, ongetwijfeld een zeer opvallende combinatie. Bovendien is dit model verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat je kunt kiezen welke je het leukst vindt.

Ontdek meer over het merk RS PADEL

Bereid je voor op de wedstrijd met een van de merken die sterk opkomen, RS Padel, opgericht in 2013 en een van de referentiemerken in Zweden, het land waar het werd opgericht. Momenteel spelen enkele professionele spelers van de World Padel Tour met hun rackets, zoals Cayetano Rocafort of Simón Vásquez.

In hun catalogus vind je een grote verscheidenheid aan rackets, aangepast aan verschillende niveaus en aan jouw speelstijl zodat niets je stopt op het veld. Wacht niet langer en bemachtig een van de merken die het meest succesvol is vanwege zijn geweldige technologieën en kwaliteit, we verzekeren je dat het je favoriet zal worden!

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten