RS Padel Cobra Edition zwart oranje 2023
  • RS Padel Cobra Edition zwart oranje 2023
  • RS Padel Cobra Edition zwart oranje 2023

RS Padel Cobra Edition zwart oranje 2023

PVP: € 129,00
€ 54,95
-58% RS Padel
RS Padel Cobra Edition zwart oranje RSPADCOBNAR padel racket | Ontdek de RS Padel Cobra Edition 2023: elegant ontwerp, superieure controle en ruwe 3D-afwerking voor een ongeëvenaard spel. Geef kracht en stijl aan je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

RS Padel Cobra Edition zwart oranje padel racket

De RS Padel Cobra Edition zwart oranje 2023 belooft je spel op de padelbaan te revolutioneren met een ontwerp dat technische efficiëntie en elegantie combineert. Dit ronde padel racket, met een balans die de controle over de bal bevordert, versterkt niet alleen je stijl, maar verhoogt ook je vaardigheid bij elke slag.

De ruwe 3D-afwerking van het oppervlak zorgt voor een indrukwekkende grip, waardoor je verrassende effecten in elk spel kunt bereiken. Je zult niet onopgemerkt blijven met deze juweel van RS Padel die, met zijn zwarte ontwerp en oranje details, een imposante aanwezigheid op het veld toont.

Kenmerken padel racket RS Padel Cobra Edition zwart oranje

  • Frame gemaakt van lichte Japanse glasvezel, wat duurzaamheid en weerstand garandeert.
  • Interne kern van Eva rubber die een comfortabel gevoel biedt en de controle optimaliseert.
  • Zijden gemaakt van glasvezel, wat zorgt voor een balans tussen kracht en controle.
  • Ruwe 3D-afwerking op het oppervlak voor een betere grip en indrukwekkende effecten.
  • Maakt deel uit van de RS Padel racket collectie 2023.

Voor wie is het bedoeld?

De RS Padel Cobra Edition is perfect voor diegenen die precisie zoeken bij elke slag. Het lichte gewicht en de wendbaarheid maken het een onovertroffen keuze voor beginnende en gemiddelde spelers. De flexibiliteit en veelzijdigheid maken het een ongeëvenaarde keuze om zich aan te passen aan verschillende speelstijlen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op dit padel racket vanwege zijn elegante zwarte ontwerp met oranje details die op de baan schitteren. Bovendien biedt het lichte gewicht gecombineerd met een ongeëvenaarde wendbaarheid je de controle die je altijd al hebt gezocht. Met de RS Padel Cobra Edition zal elk spel een demonstratie zijn van je beheersing en stijl!

Ontdek meer over het merk RS

RS is een merk met traditie en bekendheid in de wereld van padel. Vanaf het begin heeft het ernaar gestreefd technologische innovatie te combineren met trendsettende ontwerpen, waardoor spelers hoogwaardige tools krijgen om uit te blinken op de baan.

Gedurende de jaren heeft RS zijn positie als een leidend merk geconsolideerd, getuige en actieve deelnemer aan de evolutie van de padelsport. Hun rackets, altijd vooroplopend, weerspiegelen de toewijding van het merk aan excellentie en de passie voor het spel.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten