RS Padel Prime Team Edition zwart blauw vrouw 2023
  • RS Padel Prime Team Edition zwart blauw vrouw 2023
  • RS Padel Prime Team Edition zwart blauw vrouw 2023

RS Padel Prime Team Edition zwart blauw vrouw 2023

PVP: € 189,00
€ 108,95
-43% RS Padel
RS Padel Prime Team Edition zwart blauw vrouw RSPADNEGAZU | Duik in de wereld van padel met de RS Padel Prime Team Edition 2023. Balans, kracht en design in één racket. Ervaar de verandering en maak het verschil in elk spel!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

RS Padel Prime Team Edition zwart blauw vrouw padelracket

Ontdek de majestueuze kracht van de RS Padel Prime Team Edition zwart blauw vrouw 2023. Zorgvuldig ontworpen voor een perfecte balans tussen aanval en verdediging, is dit racket klaar om je perfecte bondgenoot te zijn op het padelveld. Met een esthetiek die elegantie en moderniteit combineert, verbetert het niet alleen je spel, maar verhoogt het ook je stijl.

Als onderdeel van de innovatieve RS Padel-collectie, valt dit model op door zijn prestaties en aanpasbaarheid. Of je nu je slagen wilt versterken of je verdediging wilt verbeteren, dit racket biedt alles wat je nodig hebt om uit te blinken in elke wedstrijd.

Kenmerken racket RS Padel Prime Team Edition zwart blauw vrouw

  • Geïntegreerd met de geavanceerde technologieën van de Pro Edition Simon Vasquez.
  • Frame gebouwd met 80% koolstofvezel en 20% glasvezel, wat een onderscheidend en zacht gevoel geeft.
  • Oppervlakken gemaakt van 3K koolstofvezel, wat zorgt voor weerstand en duurzaamheid.
  • Zacht EVA-rubber in de kern voor wendbaarheid en een vergroot sweetspot.
  • Ruw oppervlak dat de effecten versterkt bij het raken van de bal.
  • Onderdeel van de RS Padel 2023 collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit model is ontworpen voor de gevorderde speelster, die al ervaring heeft op het padelveld en haar techniek wil verbeteren. Dankzij het verminderde gewicht, in vergelijking met andere modellen, biedt het een uitzonderlijke wendbaarheid, ideaal voor diegenen die precisie en aanpasbaarheid in hun bewegingen zoeken.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op de RS Padel Prime Team Edition vanwege de verfijnde esthetiek en lichte blauwe details. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar de evenwichtige balans zorgt voor een uitzonderlijke prestatie in zowel aanval als verdediging. Het is de perfecte combinatie van vorm en functie.

Ontdek meer over het merk RS

RS is een iconisch merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Vanaf het begin is het voorop gelopen in het integreren van geavanceerde technologieën, altijd met als doel de spelers tools te bieden die hun spel verbeteren.

Door de jaren heen heeft RS een onbetwistbare erfenis gevestigd en is het een vertrouwd merk geworden voor zowel professionals als liefhebbers. Met elke nieuwe collectie overtreft het de verwachtingen en zet het nieuwe normen in het ontwerp en de prestaties van padelrackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel
Onze beste producten