RS Padel Prime Edition 2.0 roze vrouw 2023
  • RS Padel Prime Edition 2.0 roze vrouw 2023
  • RS Padel Prime Edition 2.0 roze vrouw 2023

RS Padel Prime Edition 2.0 roze vrouw 2023

PVP: € 209,00
€ 99,95
-53% RS Padel
RS Padel Prime Edition 2.0 roze vrouw RSPAD2ROS | Ervaar kracht en controle met het padel racket RS Prime Edition 2.0 roze vrouw. Ontworpen voor de moderne speelster. Voel het verschil bij elke slag!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket RS Padel Prime Edition 2.0 roze vrouw

Verhoog je spel en maak het verschil op de padelbaan met de RS Padel Prime Edition 2.0 roze vrouw. Het is meer dan een simpel gereedschap; het is de perfecte combinatie van design en functionaliteit, aangepast voor vrouwen die superioriteit in hun spel zoeken. Met een structuur ontworpen om elke slag te versterken en technologieën die comfort bevorderen, zal dit padel racket je niet alleen laten uitblinken in prestaties maar ook in stijl.

Kenmerken padel racket RS Padel Prime Edition 2.0 roze vrouw

  • Samenstelling in een traanvormige mal met een buisvormig carbon frame en 3K carbon oppervlakken.
  • Oppervlakte met een zanderige afwerking voor extra grip en uitstekende baluitgang.
  • Biedt een groot sweet spot, waardoor de precisie bij elke slag wordt gemaximaliseerd.
  • Kern van EVA Soft rubber van medium dichtheid voor een optimaal comfortgevoel.
  • Uitzonderlijke hanteerbaarheid, aangepast aan jouw behoeften op de padelbaan.
  • Maakt deel uit van de RS padel racket collectie 2023.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is speciaal ontworpen voor speelsters van gemiddeld tot gevorderd niveau die af en toe van padel genieten. Dankzij de ruime sweet spot, traanvorm en evenwichtige balans biedt het een evenwicht en hanteerbaarheid die perfect aansluit op jouw slagen op de padelbaan.

Waarom ga je ervan houden?

De RS Padel Prime Edition 2.0 roze vrouw biedt je niet alleen een ongeëvenaarde prestatie, maar haar minimalistische zwart design aangevuld met vrouwelijke roze details zal je er elegant uit laten zien en voelen in elk spel.

Ontdek meer over het merk RS

RS is sinds het begin een toonaangevend merk in de wereld van padel. Met een onwrikbare toewijding aan het bieden van de beste kwaliteit en technologie, is het een favoriete keuze geworden voor veel spelers wereldwijd. Elk product dat ze lanceren is het resultaat van jaren van onderzoek en ontwikkeling, altijd op zoek naar perfectie voor de speler.

Met een traject gekenmerkt door innovatie, blijft RS haar geschiedenis schrijven in de wereld van padel. Elk padel racket is een belofte van excellentie en de Prime Edition 2.0 roze vrouw is geen uitzondering. Sluit je aan bij de RS-familie en beleef een ongeëvenaarde speelervaring.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten