Beschermer Royal Padel zwart 33 jarig bestaan
  • Beschermer Royal Padel zwart 33 jarig bestaan
  • Beschermer Royal Padel zwart 33 jarig bestaan

Beschermer Royal Padel zwart 33 jarig bestaan

PVP: € 6,00
€ 4,95
-18% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel zwart 33e verjaardag | Voorkom dat stoten het frame van je racket raken met de nieuwe Royal Padel 33e jubileumbeschermer die zich aanpast aan elk racket en eenvoudig te installeren is

Beschermer voor het frame Royal Padel zwart 33 jubileum

Verleng de levensduur van je racket met de nieuwe collectie beschermers van het merk Royal Padel die je nu kunt kopen in onze online padelwinkel. Ontdek de nieuwe beschermer van het 33-jarig jubileummerk dat is ontworpen in zwart met oranje details.

Op het oppervlak vinden we ruwheid die helpt de impact van de slagen die tijdens het spelen optreden te verminderen. Aan de andere kant is de lijm van hoge kwaliteit, dus als hij eenmaal is aangebracht, hoef je je geen zorgen te maken dat hij loslaat tijdens het spelen. Om het af te maken is het heel gemakkelijk te plaatsen, dus het duurt niet lang.

Royal Padel beschermer van het 33e jubileum in zwart, kenmerken

  • De Royal Padel is een speciale editie van het 33-jarig bestaan van het merk.
  • Het is erg licht om geen onnodig gewicht aan je racket toe te voegen.
  • Het zal niet lang duren om het op te zetten.
  • Sterke lijm om afbladderen bij gebruik te voorkomen.
  • Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Nieuwe accessoires voor padelrackets Royal Padel 2023.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die goed voor hun racket willen zorgen om te voorkomen dat het beschadigd raakt door onwillekeurige stoten of krassen met de grond. Het is ook van hoge kwaliteit, zodat u zich lange tijd geen zorgen hoeft te maken over het wisselen ervan.

Waarom zal je het leuk vinden? Want zolang je hem draagt kun je veilig spelen. Het is ook ontworpen in zwart met witte details, perfect om te combineren met je padelracket en zal een van je favorieten worden!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de banen van de World Padel Tour met enkele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten