Protector Nox WPT Game Negro Blanco
  • Protector Nox WPT Game Negro Blanco

beschermend Nox WPT Game Negro Blanco

€ 9,95
Nox
padel racketbeschermer Nox WPT Game Zwart Wit | Koop deze stoere beschermer van Nox, een accessoire dat je padel racket in goede staat houdt met een zwart design en witte logo's

Nox WPT Game Zwart-wit Rugged beschermend

Geef je racket de beste zorg met de Nox Game WPT padel racketbeschermer in zwart en wit, een accessoire dat beschikbaar is in de nieuwe catalogus van Nox 2021. Het is geschikt voor elk type racket en is zeer licht, dus het verandert niets aan de balans of balans van het blad.

Voor de vervaardiging zijn resistente materialen en lijmen gebruikt, dus u zult een lange levensduur hebben. Het heeft ook een ruw oppervlak, dus het verhoogt de bescherming tegen stoten tegen de grond of het glas en je kunt het plaatsen en verwisselen dankzij de lijm.

Black Nox Gamebeschermend met witte details, features

  • Ruw afgewerkt oppervlak van de Nox WPT Game Black White beschermend.
  • Pak van 1 stuk.
  • Zwarte afwerking met details aan de uiteinden en wit centraal logo.
  • Vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen en lijm.
  • Belangrijkste functie is om het racket in goede conditie te houden.
  • Nieuwe Nox 2021 beschermers.

Voor wie is het? Optimaal voor elke atleet die zijn padelracket tijdens zijn wedstrijden veilig wil houden, omdat het een ruwe beschermer is die schade door onbedoelde stoten of wrijving voorkomt.

Waarom zal je het leuk vinden? U kunt uw padelracket personaliseren met een exclusief WPT-ontwerp, waarbij u de kleur zwart combineert met de details en merknaam in wit. We hebben hem ook beschikbaar in andere kleuren, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw Nox-padel racket past!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van padel met Nox Sport en het brede assortiment padelpadel rackets, sportkleding, racketas en andere accessoires van topkwaliteit. In de uitgebreide productcatalogus vindt u modellen die zijn aangepast aan de behoeften van elke speler en tegen een betaalbare prijs.

Nog één seizoen heeft hij de steun van professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Atomic-tweeling. Ze werken allemaal samen met het bedrijf en vertegenwoordigen het op alle sporen. Word lid van Team Nox en geniet van de beste sensaties!

Features Jaar: 2021
Onze beste producten