Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bote Pelotas Nox Pro Titanium
  • Bote Pelotas Nox Pro Titanium

Padelballen Nox Pro Titanium 3 Stuks

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Nox
Nox Pro Titanium Yellow padelballen | Concurreer op het hoogste niveau met de nieuwe Nox padel-ballen, een hoge competitie en snelle bal die je te koop kunt krijgen in boten van 3 eenheden

Padelballen Nox Titanium Pro Competition

Ga een level omhoog en geniet van een sneller spel met de nieuwe Pro Titanium-bal, een model ontworpen door Nox Padel 2021. Het is een bal die is goedgekeurd door de Franse federatie, waarbij een hoogwaardig rubber is gebruikt naast versterkt vilt om een lange duur op de baan.

Je kunt hem krijgen in blikken van 3 stuks, in het geel voor een beter zicht op de baan. Ze vallen ook op door hun hoge elasticiteit en grote drukstabiliteit, zodat ze in goede staat blijven en je de snelheid geven die je nodig hebt in het spel. Om te eindigen is het de officiële bal van Team Nox.

Bus Nox Titanium Pro ballen, kenmerken

  • De Nox Pro Titanium zijn geschikt voor de professionele competitie.
  • Onder druk staande padelballen en hermetisch afgesloten boot.
  • Hoge elasticiteit en drukstabiliteit.
  • Grotere duurzaamheid, je hoeft het niet midden in de wedstrijd te veranderen.
  • Fles van 3 eenheden, gele kleur en merklogo.
  • Het behoort tot de Nox Padel-balcatalogus.

Voor wie is het? Voor veeleisende atleten die een gevorderd niveau van padel hebben, omdat het een bal is met meer snelheid, dus het zorgt voor een sneller en dynamischer spel en een lange levensduur.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een bal is die is goedgekeurd door de Franse tennis- en padelfederatie en ook wordt gebruikt door Miguel Lamperti en de rest van Team Nox. Ze bieden ook een goede zichtbaarheid met hun gele logo-ontwerp.

Lees meer over het merk NOX

Kom naar het Nox Sport-team, u vindt kwaliteitsproducten die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteert een brede collectie padel rackets, kleding, racketas en accessoires, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

Bovendien heeft het bedrijf veel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso, de zogenaamde teamnox... En het is niet voor minder, want elk jaar introduceert het nieuwe materialen en technologieën waarvoor je optimaal presteert.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten