Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack Nox Equation + Paletero Team Red
  • Pack Nox Equation + Paletero Team Red

Pack Nox-vergelijking WPT 2021

PVP: € 262,00
€ 179,95
-32% Nox
Win al je wedstrijden met het pack om padel NOX te spelen, bestaande uit het Equation padel racket, een zeer coole padel racketas, exclusief shirt, overgrip en ballen

Pack Nox-vergelijking WPT 2021

Je hebt geen excuus meer om je oude materiaal te blijven gebruiken. We maken het u gemakkelijk met het NOX-vergelijkingspakket , samengesteld uit kwaliteitsproducten voor een onweerstaanbare prijs. Het bevat het vergelijkingspadel racket dat opvalt door zijn brede sweet spot die de meest gecompliceerde ballen zal redden. Naast een bijpassende tas die je als een rugzak op je rug kunt hangen en gemakkelijk je materiaal, shirt, ballen en overgrip mee kunt nemen.

Voor wie is het? Het is perfect voor gemiddelde spelers die willen blijven verbeteren en een veelzijdig model nodig hebben om het meeste uit elke situatie te halen. Ook voor degenen die een palettero met grote capaciteit nodig hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het producten zijn die zijn gemaakt onder het Nox-garantiezegel, een van de beste merken van dit moment. Je wordt het middelpunt van de belangstelling als je een voet op de baan zet.

De Nox padel pack heeft ook...

  • De vergelijking in blauw behoort tot de geavanceerde reeks van het bedrijf.
  • Gemaakt van de beste materialen en met een oversized vorm, een balans tussen kracht en controle.
  • Bijpassende Nox palettero.
  • Apart vak voor schoenen of slippers.
  • Overgrip om vocht in de handen te voorkomen.
  • T-shirt door ons ontworpen.
  • Boot van ballen om te concurreren.
  • Inbegrepen in de Nox 2021-pakketcollectie .

Lees meer over het merk NOX

Nox Padel gaat door met zijn onstuitbare nationale en internationale expansie en wordt een van de favoriete merken voor spelers. Het heeft een luxury poster, met namen als Lamperti, Franco Stupa, Laia Sainz of Gemma Triay die in alle toernooien met hun producten zijn uitgerust. Zonder twijfel de beste garantie voor kwaliteit, dus aarzel niet en ga naar de handtekening van de kampioenen, je zult het geweldig vinden!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten