Enebe RS 9.1 2023
  • Enebe RS 9.1 2023

Enebe RS 9.1 2023

PVP: € 110,00
€ 87,96
-21% NB
Enebe RS 9.1 geel 0011800 | Bereik zowel kracht als controle in je spel met de RS 9.1 gele van Enebe, een uitgebalanceerd model gemaakt van flexibele materialen.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Enebe RS 9.1 geel

Word een expert speler met de NB RS 9.1 gele padel racket, een zeer goed uitgebalanceerd model dat deel uitmaakt van de nieuwe Enebe Padel 2023 collectie. Het presenteert een oversize formaat met een gemiddelde balans, wat het een veelzijdige padel racket maakt die ons zal helpen elke zone van de baan te domineren.

Voor de constructie zijn flexibele materialen gebruikt, zoals glasvezel in de buitenstructuur en HR3 eva schuim aan de binnenkant, een combinatie die het een grote speelbaarheid geeft en een zeer comfortabel gevoel, waardoor het trillingen vermijdt zodat je urenlang kunt spelen zonder last te krijgen van armklachten.

Enebe RS 9.1 geel en zwart, kenmerken

  • De Enebe RS 9.1 gele heeft een traanvorm en gemiddelde balans, dus het biedt kracht en controle.
  • Zeer comfortabel gevoel dankzij het gebruik van HR3 eva schuim in de kern.
  • Gemaakt van 100% glasvezel wat meer speelbaarheid geeft.
  • Het is heel gemakkelijk om ermee te spelen, omdat het snel aanpasbaar is.
  • Matte afwerking - glad in gele kleur.
  • Versterking in het middengebied dat het meer stabiliteit geeft.
  • Beschikbaar in de Enebe Padel 2023 collectie van tussenliggende padel rackets.

Voor wie is het bedoeld? Ontworpen voor middelmatige spelers of speelsters die hun speelstijl nog niet hebben gedefinieerd, aangezien het een veelzijdige padel racket is, dat wil zeggen, het biedt goede controle door zijn oversize mal en goede slagkracht met zijn gemiddelde balans.

Waarom zal het je bevallen? Omdat het een van de NB padel rackets is met de beste prijs-kwaliteitverhouding, gemaakt met kwaliteitsmaterialen en zonder het budget te overschrijden. Bovendien heeft het een heel cool ontwerp dat de zwarte kleur combineert met grijze details en een gele kleur in het hartgebied.

Ontdek meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op de baan met NB Padel, een zeer bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar pauze komt het merk terug met een complete collectie padel rackets, kleding en accessoires voor het publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de meest gerenommeerde merken binnen padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om toe te passen op hun producten en zo aan de behoeften van al hun spelers te voldoen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten