Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
NB RS 8.1 Zilver Refurbished
  • NB RS 8.1 Zilver Refurbished

NB RS 8.1 Zilver Refurbished

PVP: € 180,00
€ 69,95
-62% NB
Fietspad NB RS 8.1 Silver Refurbished | Uitstekende bespeelbaarheid op het veld met dit veelzijdige racket van Enebe, een zeer goed uitgebalanceerd model dat ook de snelle aanpassing van de speler op het veld bevordert
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket NB RS 8.1 zilver gerenoveerd

Ontvang in onze online winkel de beste deals voor padel rackets om Enebe Padel 2022 te spelen.Ontdek het NB RS 8.1 zilveren padel racket, een model dat geen hygiënische verzegeling op het handvat heeft. Op de baan is het zeer veelzijdig omdat het is ontworpen met een druppelvorm en medium balans, zodat het zich aanpast aan elke speelstijl.

Wat betreft de materialen, het combineert koolstof en glasvezel zodat een goede bespeelbaarheid en weerstand tegen mogelijke stoten wordt bereikt. Wat betreft de kern, het bevat zacht eva-rubber, dus het zorgt voor veel zachtheid in de aanraking, baloutput en vermindert bovendien aanzienlijk de trillingen.

Enebe RS zilver en zwart kenmerken

  • Druppelformaat en medium balans van de semi-nieuwe NB RS 8.1 Silver voor meer veelzijdigheid.
  • Het heeft geen hygiënische verzegeling op de vuist.
  • Koolstofversterkte structuur.
  • Het heeft glasvezel, waardoor het beter bespeelbaar is.
  • Spectaculair geluid met het zachte eva-rubber, kenmerkend voor het merk.
  • Het bevordert de progressie en technische verbetering van de speler.
  • Nieuw in de racketcatalogus van NB Padel 2022.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die vooruitgang willen boeken, aangezien het een zeer gewaardeerd model is in het spel. Het is zeer goed uitgebalanceerd en biedt de beste prestaties, zowel in aanval als verdediging.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u het voor de beste prijs kunt krijgen, zodat u kunt genieten van alle kwaliteit van het merk zonder te duur te worden. Bovendien is het esthetisch zeer elegant omdat het grijs combineert met witte en rode details, wat het echt spectaculair maakt.

Ontdek meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het circuit met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een stop van enkele jaren keert de firma terug naar de strijd met een complete collectie padelrackets, kleding en accessoires voor het publiek.

Wacht niet langer en ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om toe te passen op hun producten en zo te voldoen aan de behoeften van al hun spelers.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten