NB Cross geel 2022
  • NB Cross geel 2022
  • NB Cross geel 2022

NB Cross geel 2022

PVP: € 140,00
€ 39,95
-72% NB
NB Cross geel padel racket | Mis geen enkele bal met Enebe's nieuwe gele Crossracket, dat een veelzijdig model wordt om zowel kracht als controle niet te verliezen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 26 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

NB Cross gele multifunctionele schep

De nieuwe Enebe 2022 padel racketcollectie is terug waar je het perfecte model voor jouw type spel en niveau kunt vinden. Ontdek het nieuwe gele Cross-padel racket met een oversized rond formaat met een gemiddelde balans die ons een zeer goede controle geeft zonder kracht achter te laten.

In de constructie benadrukken we het glasvezel dat zowel in de gezichten als in de frames is gebruikt en dat verantwoordelijk is voor een grotere speelbaarheid. Aan de andere kant is het HR3-rubber aan de binnenkant gebruikt, wat ons meer slagkracht en een betere baloutput geeft, en ook mogelijk armongemakken voorkomt.

Enebe Cross in gele kleur, kenmerken

  • De gele NB Cross 2022 is ontworpen met een oversized rond formaat en medium balans.
  • De constructie is gemaakt van glasvezel voor een grotere weerstand van het blad.
  • Brede sweetspot om geen enkele bal te missen.
  • HR3 Zwart Eva-rubber voor meer kracht bij slagen en een grotere baloutput.
  • Perfect om vanaf de achterkant van de baan te spelen dankzij de controle die het biedt.
  • Een racket van gemiddeld niveau dat de speler helpt zich aan te passen.
  • Grijs design met gele details, het meest opvallend
  • Het maakt deel uit van de nieuwe Enebe 2022 padel racketcollectie.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die een gemiddeld niveau hebben en de sprong willen maken naar een padel racket waarmee ze zowel kunnen verbeteren als hun niveau kunnen verhogen. Het is ook een van de modellen die een hogere kwaliteit / prijs van het merk biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een perfect hybride model is voor die mensen die tijdens het spelen noch de kracht noch de controle willen achterlaten. Je zult het ook leuk vinden vanwege het grijze ontwerp met alle details in het geel, heel opvallend!

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert de firma terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht
Onze beste producten