Enebe Response Tour witte padeltas
  • Enebe Response Tour witte padeltas

Enebe Response Tour witte padeltas

PVP: € 65,00
€ 48,95
-25% NB
Padeltas grande Enebe Response Tour wit | Maak je klaar voor het spel met de nieuwe collectie padeltassen van het merk Enebe, waar je de Response Tour kunt vinden die is ontworpen in zwart en wit.

Padeltas Enebe Response Tour wit

De nieuwe collectie padeltassen van het merk Enebe is nu beschikbaar waar je een groot aantal rugzakken kunt vinden om al je materialen te vervoeren. Ontdek de Responde Tour-rugzak in het wit, ontworpen met een grote verscheidenheid aan compartimenten om al je materialen te vervoeren.

In het ontwerp benadrukken we de geventileerde zak om padelschoenen of vuile kleding na elke wedstrijd op te bergen. Naast de zijkanten zijn er nog kleinere toegevoegd zodat je kleinere persoonlijke voorwerpen kunt opbergen die je altijd bij de hand wilt hebben, zoals je mobiel.

Response Tour padeltas in wit, kenmerken

  • De Enebe Responde Tour is uitgevoerd in het wit.
  • Twee zijvakken om het padel racket in op te bergen, waarvan één thermisch.
  • Het grootste Headvak om al je materialen in op te bergen.
  • Kleinere vakken om voorwerpen zoals mobiele telefoons of sleutels in op te bergen.
  • Verstelbare handvatten om ze als rugzak te dragen.
  • Inbegrepen in de Enebe Padel 2022 tassencatalogus.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die niets thuis willen laten, maar die tegelijkertijd een rugzak willen waarmee ze al hun materiaal overzichtelijk kunnen opbergen om het snel te vinden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is gemaakt van zeer resistente materialen, zodat je er lang mee kunt spelen, is het ook ontworpen in zwart en wit, zodat je het bij al je kleding kunt dragen.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten