Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Enebe Verde
  • Muñequera Enebe Verde

Enebe Groene Polsband

PVP: € 4,00
€ 3,50
-13% NB
Enebe Groene padelpolsband | Voorkom zweten in je handen met deze Enebe padelpolsbandjes, een kwaliteitsaccessoire om zweet tegen te gaan en slechte gebaren te voorkomen

Klein groen NB polsbandje

Bestrijd vocht in de armen met de Enebe padelpolsband in groene en zwarte letters. Het is een onmisbaar accessoire bij warm weer, omdat het voorkomt dat het zweet van de armen op onze handen terechtkomt en de padel racket niet wegglijdt.

Dankzij hun combinatie van vezels passen ze zich perfect aan je pols aan, geven ze een goede ondersteuning en beschermen ze tegen blessures. Het behoudt ook zijn prestaties langer, zodat het altijd de beste prestaties biedt aan de atleet.

Lime polsbandjes met blauw logo, kenmerken

  • Het groene NB polsbandje is een kleinere maat.
  • Los verkocht, in verpakkingen van 1 stuk.
  • Ze zorgen voor warmte op het gewricht, ideaal om blessures te voorkomen.
  • Duurzame materialen die hun eigenschappen behouden.
  • Stoffen zoals katoen, 22% polyamide, 5% viscose en 4% elastaan. .
  • Nieuwe accessoires voor Enebe Padel 2022 spelers.

Voor wie is het? Ideaal voor jongens of meisjes met overmatig zweten van de handen omdat het door zijn hoge absorptievermogen een sterke en droge grip op je padelracket garandeert.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je een perfecte polsondersteuning hebt, die mogelijke blessures of slechte gebaren tijdens het sporten voorkomt. Het heeft ook een groen design maar is ook verkrijgbaar in meer klassieke kleuren.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten