Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
NB Aerox Carbon 2022
  • NB Aerox Carbon 2022
  • NB Aerox Carbon 2022

NB Aerox Carbon 2022

PVP: € 220,00
€ 109,95
-51% NB
NB Aerox Carbon 2022 padel racket | Een Enebe-klassieker keert terug waarmee je je krachtigste foto's kunt maken dankzij de licht uitgebalanceerde constructie van koolstof en 3k-stof.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket NB Aerox Carbon Azul

Druk je meest offensieve spel uit met het Aerox Carbon blauwe padel racket, een klassieker die je zult vinden in de meest geavanceerde serie van Enebe Padel 2022. Het bevat de beste technologieën van het merk en dankzij de oversized vorm biedt het een brede sweet spot. Bovendien helpt de hogere balans je om meer punch te krijgen.

Wat de structuur betreft, is het het meest resistente sinds koolstof en 3K-stof op het oppervlak zijn gebruikt, waardoor het een droger gevoel krijgt. Het genereert echter zeer goede sensaties dankzij het HR3 zachte eva-rubber aan de binnenkant, zodat je geen sensaties verliest en je een betere baloutput hebt.

Enebe Aerox Carbon blauw, kenmerken

  • Verhoog het vermogen met de NB Aerox Carbon 2022 met een teardrop-formaat maar een enigszins hoge balans.
  • Meer stabiliteit bij het slaan dankzij de gebruikte materialen.
  • Comfortabelere aanraking met het zachte HR3-rubber aan de binnenkant, waardoor trillingen worden verminderd.
  • Op de vliegtuigen is 3k carbonstof gebruikt, wat meer kracht genereert.
  • Het vermindert de trillingen om te kunnen genieten van een minder schadelijk spel.
  • Hoewel het een power padel racket is, behoudt het een goede sweet spot door zijn overmaatse vorm.
  • Gladde matte afwerking in zichtbaar carbon en blauwe details.
  • Een van de noviteiten uit de nieuwste collectie Enebe Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Voor professionele spelers of spelers van hoog niveau die een offensief profiel hebben, aangezien de Aerox wordt gekenmerkt door zijn punch, een van de beste powerrackets die je kunt vinden.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de rubberen binnenkant genereert het een zeer goede baloutput en sensaties bij het slaan, zodat je niets hoeft op te geven. Hij keert ook terug met een zeer elegant ontwerp, met zijn klassieke combinatie van zichtbaar carbon en blauwe details.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten