Padeltas Joma Gold Pro rode 2023
  • Padeltas Joma Gold Pro rode 2023

Padeltas Joma Gold Pro rode 2023

PVP: € 71,50
€ 64,95
-10% Joma
Padeltas Grote Joma Gold Pro rode 2023 | Bewaar wat je nodig hebt om te concurreren in de rode Gold Pro padel-racketas, een van Joma's tassen gemaakt van resistente en waterafstotende materialen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 8 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padeltas Joma Gold Pro rode 2023

Vind de producten die je nodig hebt in de nieuwe catalogus van Joma Padel 2023. Als je niets thuis wilt laten, raden we de Gold Pro paleta-tas aan in rood met witte details, een complete tas die je nu kunt krijgen voor een onverslaanbare prijs en ook in een grote verscheidenheid aan kleuren.

We benadrukken de grote compartimenten: een Headvak voor kleding of handdoeken, een ander met ventilatie om schoenen te laten en zijkanten voor padelrackets, een met een thermofunctie die extra bescherming garandeert. Hij is ook zeer handzaam, want dankzij de verstelbare banden kun je hem als een rugzak dragen.

Padeltas Joma Gold Pro grote in rood, kenmerken

  • Optie om de rode Joma Gold Pro hangend als een rugzak op de schouders te dragen.
  • Twee zijden om mesjes in op te bergen, waarvan één met een thermische functie.
  • Kleine vakken met ritssluiting waarin je je accessoires bij de hand kunt houden.
  • Gemaakt met resistente stof die water afstoot.
  • Ultrabestendige stoffen die slijtage vertragen.
  • Een van de nieuwe Joma 2023 Padeltass.

Voor wie is het? Voor sporters die meestal veel ruimte nodig hebben, omdat ze na het spelen douchen of omdat ze 's morgens vroeg met alles van huis gaan, want deze Joma racketas is ruim en zorgt ervoor dat je alles goed georganiseerd kunt vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat er resistente en hoogwaardige materialen zijn gebruikt om de beste weerstand te garanderen. Daarnaast is het met zijn rode design de meest opvallende uit de collectie en kun je hem voor de scherpste prijs krijgen.

Ontdek meer over het merk JOMA PADEL

Het merk Joma Sport is bekend bij alle atleten, omdat het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om het uit te breiden met een brede catalogus van padelrackets.

Al zijn producten hebben een uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel moeite wordt gedaan om de nieuwe technologieën in de sector te onderzoeken en aan te passen. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij verzekeren je van de beste prestaties en design op de baan.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten