Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Joma Gold Pro zwart 2023
  • Padeltas Joma Gold Pro zwart 2023

Padeltas Joma Gold Pro zwart 2023

PVP: € 71,50
€ 64,95
-10% Joma
Padeltas thermo Joma Gold Pro zwart 2023 | Laat niets thuis met de nieuwe Joma Gold Pro padel racketas in zwart, een van de grootste tassen met een thermofunctie en verstelbare handgrepen

Padeltas Joma Gold Pro zwarte 2023

Neem al je materiaal mee naar de piste met de zwarte Gold Pro padel racketas, een tas die je in verschillende kleuren kunt krijgen in de catalogus van Joma 2023. Dankzij de gebruikte materialen wordt slijtage vertraagd en als nieuwigheid een parelmoerachtige afwerking , dus waterafstotend.

Wat de ruimte betreft, kunnen we 2 zijden onderscheiden, waarvan er één is bekleed met thermisch materiaal om buitentemperaturen tegen te gaan. Het presenteert ook een schoenenrek met ventilatie, zodat u uw schoenen niet met uw kleding hoeft te mixen. Ten slotte bevat het verstelbare banden om het als een rugzak te laten hangen.

Padeltas Joma Gold Pro in zwart, kenmerken

  • De zwarte Joma Gold Pro is waterdicht doordat hij een waterafstotende finish heeft.
  • Capaciteit voor 3 - 4 rackets dankzij de 2 zijvakken, waarvan één met thermofunctie.
  • Naden en ritsen zijn versterkt om de levensduur te verlengen.
  • Verstelbare en gewatteerde banden om hem op de schouders te dragen.
  • Geventileerd en exclusief vak voor schoenen of slippers.
  • Een van de nieuwe Joma 2023 padeltassen.

Voor wie is het? Geschikt voor sporters die op zoek zijn naar een compacte padeltas met gemakkelijk toegankelijke vakken om alles wat ze nodig hebben bij de hand te hebben en zonder moeite mee te nemen wanneer dat nodig is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een meest complete padeltas is die je nu voor een onverslaanbare prijs kunt krijgen dankzij onze padelaanbiedingen. Bovendien maakt het klassieke ontwerp in zwart met een wit logo het perfect om aan elke collega te geven, omdat het met alles te combineren is.

Ontdek meer over het merk JOMA PADEL

Het merk Joma Sport is bekend bij alle atleten, omdat het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om het uit te breiden met een brede catalogus van padelrackets.

Al zijn producten hebben een uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel moeite wordt gedaan om de nieuwe technologieën in de sector te onderzoeken en aan te passen. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij verzekeren je van de beste prestaties en design op de baan.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten