Joma Championship Balance Negro Naranja
 • Joma Championship Balance Negro Naranja

Joma Championship Balance

PVP: € 82,64
€ 82,60
-1% Joma
Joma Championship Balance padel racket in zwart en oranje | Maximale balans met dit Joma padel racket, een mid-series model voor spelers die vooruitgang willen boeken en hun speelstijl willen definiëren
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 11 oktober, 2022
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Joma Kampioenschap Balans Oranje 2021

Veel plezier met de nieuwe Joma 2021 rackets in onze online winkel, we hebben de complete collectie! Ontdek het Championship Balance-padel racket in zwart en oranje, een model uit de middelgrote serie dat opvalt door zijn balans, dus het zal ons helpen onze techniek te verbeteren.

Het presenteert een traanformaat met medium balans, dat zich aanpast aan elke speelstijl. Het rubber aan de binnenkant is eva zacht en de constructie van de gezichten is glasvezel, 2 flexibele materialen die zorgen voor een zachtere aanraking. Het framegebied is gemaakt van carbon, wat de weerstand verbetert.

Joma Championship Balance oranje, kenmerken

 • Traanvorm van de Joma Championship Balance Black Orange om de sweet spot niet te verliezen.
 • U verliest geen kracht omdat de balans zeer goed gecentreerd is.
 • Op de slagvlakken is glasvezel gebruikt om de speelbaarheid te vergroten.
 • Comfortabeler en zonder blessures slaan met het zachte eva-rubber.
 • Het is gemakkelijk om mee te spelen dankzij het gebruik van flexibele materialen.
 • Carbon frame om stoten of schokken te weerstaan in goede staat.
 • Catalogus van de tussenserie Joma 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor atleten die trainen en strijden om te verbeteren, want het is een snel aanpasbaar padel racket dat zich aanpast aan elke speelstijl, omdat je dankzij zijn veelzijdigheid je beste spel in aanval en verdediging kunt krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je zal helpen een kwaliteitssprong in je spel te maken en het te definiëren. Het is ook een goedkoop Joma padel racket waarmee je kunt pronken met een heel gaaf design. Dit seizoen presenteert een combinatie van zwart met oranje logo en blauwe letters.

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-370 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten