Joma Rookie Zwart Oranje
  • Joma Rookie Zwart Oranje
  • Joma Rookie Zwart Oranje

Joma Rookie Zwart Oranje

PVP: € 95,00
€ 39,95
-58% Joma
padel racket Joma Rookie Zwart Oranje | Een Joma-racket voor beginners dat ons spel zal helpen verbeteren, omdat het zeer uitgebalanceerd is en een snelle aanpassing van de atleet biedt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 22 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket initiatie Joma Rookie Black and Orange

Vind het model dat ze nodig hebben in de nieuwe collectie Joma Padel 2022. Koop het Rookie padel racket in zwart en oranje, een initiatiemodel waarmee je wedstrijd na wedstrijd kunt verbeteren. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid omdat het een druppelformaat heeft met een goed gecentreerde balans.

Hij vergeeft dus al je fouten dankzij zijn brede sweetspot en zal je een goede stoot geven in de buurt van het net. Het genereert ook een zeer comfortabel gevoel omdat er zacht eva-rubber aan de binnenkant is gebruikt en glasvezel op de slagvlakken, een combinatie die de speelbaarheid verhoogt en trillingen vermindert. Om af te werken, heeft het een enigszins ruw oppervlak om de effecten te versterken.

Joma Rookie in zwart en oranje features

  • Overmaats formaat met ingehouden balans van de nieuwe Joma Rookie Black Orange.
  • Veelzijdig racket, dus het biedt een perfecte balans tussen power en controle.
  • Zachte aanraking met het EVA-schuim aan de binnenkant.
  • Glasvezelconstructie, een zeer elastisch materiaal.
  • padel racket van snelle aanpassing, het zal niet moeilijk voor je zijn om eraan te wennen.
  • Ruwe textuur van de vlakken die de effecten verbetert.
  • Het genereert nauwelijks trillingen voor een minder schadelijk spel.
  • Nieuwe collectie rackets voor beginners Joma 2021.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die 1 of 2 keer per week trainen of kort spelen, aangezien het een goedkoop padel racket is dat kracht, controle en comfort biedt aan de atleet zodat hij zich snel kan verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je niets kost om je eraan aan te passen, omdat het is gemaakt met flexibele materialen en een laag gewicht, dus het genereert onverslaanbare sensaties. Daarnaast maken zijn zwarte design, groene en oranje details hem het meest opvallend.

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten