Head backpack Team 21L blauw zwart 2024
  • Head backpack Team 21L blauw zwart 2024

Head backpack Team 21L blauw zwart 2024

PVP: € 60,00
€ 50,96
-16% Head Padel
Head Team Backpack 21L blauw zwart | Ontdek de Backpack Head Team 21L in blauw en zwart, perfect om je padeluitrusting stijlvol en efficiënt te dragen. Wacht niet langer en voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head backpack Team 21L blauw zwart 2024

Ontdek functionaliteit en stijl met de Backpack Head Team 21L blauw zwart 2024, perfect voor de padelspeler die comfort en efficiëntie zoekt. Ontworpen om te voldoen aan de dagelijkse behoeften en de speelweekends, combineert deze rugzak een fris en premium ontwerp met praktische engineering. De nieuwe padding en verstelbare riemen bieden een comfortabele draagervaring, waardoor het je ideale metgezel is voor elke wedstrijd.

Van een gewatteerd compartiment voor je rackets tot een geïntegreerde ruimte voor schoenen, deze rugzak is ontworpen om je uitrusting veilig en georganiseerd te houden. De zijzakken en het voorvak met rits bieden snelle toegang tot je persoonlijke spullen, zodat je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt.

Kenmerken Backpack Head Team 21L blauw zwart 2024

  • Nieuw ontwerp met geavanceerde padding voor meer stabiliteit en comfort.
  • Gepolsterd compartiment ontworpen om tot twee rackets veilig op te bergen.
  • Ruim hoofdcompartiment voor de rest van je uitrusting.
  • Geïntegreerd schoenenvak, houdt schoenen gescheiden van andere items.
  • Extra vakken voor een efficiënte organisatie van je bezittingen.
  • Onderdeel van de Head 2024 padeluitrusting collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Backpack Head Team 21L is gericht op padelspelers van alle niveaus die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle oplossing om hun uitrusting te dragen. Ideaal voor zowel wedstrijden als occasionele trainingssessies, zijn veelzijdige ontwerp voldoet aan de behoeften van zowel amateur- als professionele spelers.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult van deze rugzak houden vanwege de perfecte combinatie van functionaliteit en modern ontwerp. Het vermogen om je padeluitrusting georganiseerd en toegankelijk te houden, samen met het draagcomfort, maken het een onverslaanbare keuze voor elke speler die serieus is over zijn spel.

Ontdek meer over het merk Head

Head, erkend voor zijn innovatie en kwaliteit in de sportwereld, blijft de padelmarkt leiden met producten ontworpen om prestaties op de baan te verbeteren. Door voor Head te kiezen, sluit je je aan bij een gemeenschap van atleten die zich inzetten voor uitmuntendheid, de grenzen van het mogelijke verleggend bij elke wedstrijd.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten