Head backpack Tour 25L groen paar 2024
  • Head backpack Tour 25L groen paar 2024
  • Head backpack Tour 25L groen paar 2024

Head backpack Tour 25L groen paar 2024

PVP: € 80,00
€ 69,96
-13% Head Padel
Head backpack Tour 25L groen paar | Ontdek de Head Tour backpack 25L in groen paars, perfect om je padeluitrusting stijlvol en efficiënt mee te nemen. Wacht niet langer en voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head backpack Tour 25L groen paar 2024

Ontdek stijl en functionaliteit met de Head Tour backpack 25L groen paars 2024, perfect voor de moderne padelspeler. Met een vernieuwd en hedendaags ontwerp, is deze rugzak niet alleen een mode-icoon, maar ook een toonbeeld van doordachte engineering voor jouw behoeften. De nieuwe padding biedt meer stabiliteit, terwijl de gespecialiseerde compartimenten zorgen voor een optimale organisatie van je uitrusting.

Of je nu een of twee rackets, schoenen of persoonlijke accessoires moet vervoeren, de Tour Backpack doet het met gemak, dankzij het ruime hoofdcompartiment en de extra zakken. Toegankelijkheid en comfort worden gemaximaliseerd met de buitenzak met rits en de twee zijzakken van mesh, ideaal voor het opbergen van je meest noodzakelijke spullen.

Kenmerken Head Tour backpack 25L groen paars 2024

  • Nieuw ontwerp en verbeterde padding voor stabiliteit.
  • Gespecialiseerde compartimenten voor maximaal twee rackets.
  • Geïntegreerd compartiment voor padelschoenen.
  • Capaciteit van ongeveer 25 liter.
  • Buitenzak met rits en twee zijzakken van mesh voor toegankelijkheid.
  • Onderdeel van de Head 2024 padeluitrusting collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Head Tour backpack 25L is ideaal voor amateur spelers en degenen die af en toe concurreren, op zoek naar de perfecte combinatie van comfort, organisatie en stijl op de baan. Het veelzijdige ontwerp maakt het geschikt voor alle soorten spelers die efficiëntie en mode in hun sportuitrusting waarderen.

Waarom zal je het geweldig vinden?

Je zult dol zijn op het innovatieve en praktische ontwerp, dat niet alleen het vervoer van alles wat je nodig hebt voor de baan vergemakkelijkt, maar ook de maximale bescherming voor je uitrusting biedt. De Head Tour backpack is de perfecte keuze voor spelers die noch stijl noch functionaliteit willen opofferen.

Ontdek meer over het merk Head

Head, een merk met een lange geschiedenis in de sportwereld, heeft zich gevestigd als leider in het leveren van hoogwaardige uitrusting voor tennis en padel. Hun toewijding aan innovatie en ontwerp heeft ervoor gezorgd dat hun producten voldoen aan de behoeften van atleten op alle niveaus.

Kiezen voor Head betekent deel uitmaken van een gemeenschap van spelers die op het merk vertrouwen om hun spel naar het volgende niveau te tillen, elk product van Head is ontworpen om je te helpen je grenzen op de baan te overschrijden.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2024
Onze beste producten