padeltas Head Base zwart gele 2023
  • padeltas Head Base zwart gele 2023

padeltas Head Base zwart gele 2023

PVP: € 50,00
€ 44,95
-11% Head Padel
Kleine gele Head Base padeltas | Laat niets thuis met de nieuwe collectie padel racketassen van het merk Head waar je de Base in zwart en geel in groot formaat kunt vinden

Zwart met gele Head Base padeltas

Als jij een van de mensen bent die al je materiaal op een ordelijke manier wil vervoeren, brengt het merk Head de nieuwe collectie tassen en rugzakken 2023. Hierin vind je de nieuwe Base Padeltas in zwart en geel die je al beschikbaar hebt in meer kleuren om uit te kiezen.

Hij is zeer comfortabel te vervoeren dankzij de verschillende grepen die hij heeft, waaronder twee handvatten aan de achterkant om hem als rugzak te dragen. De andere bevinden zich in het bovenste gedeelte en stellen je in staat om het in de vorm van een tas met de hand te dragen voor meer comfort.

Head Base tas in zwart en geel, kenmerken

  • De Head Base is ontworpen met technische materialen om kwaliteitsverlies te voorkomen.
  • Het heeft twee handgrepen, een voor de rug en een voor de hand.
  • Zeer ruim Headvak om alles overzichtelijk in op te bergen.
  • Het is de lichtste, dus je zult het comfortabel vinden om te vervoeren.
  • Zwart design met gele details.
  • Nieuwe catalogus van Head 2023 padel racketassen.

Voor wie is het? Het is perfect voor spelers die op zoek zijn naar een tas die groot is omdat ze veel spullen meenemen naar games, maar die ook een tas willen die gemakkelijk van de ene plaats naar de andere kan worden vervoerd en niet te zwaar is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een hoogwaardige tas is met een robuuste structuur waar je lang mee kunt spelen, is hij ook uitgevoerd in het zwart met het logo van het merk in het geel om hem een opvallende touch te geven.

Lees meer over het merk HEAD

Voel je een ster met Head Padel, een gerenommeerd bedrijf in de sector dat terugkeert met een nieuwe collectie padelrackets, schoenen, textiel voor heren en dames, evenals accessoires die zijn ontworpen om zich aan te passen aan alle doelgroepen en speelstijlen.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez of Ari Sánchez vertegenwoordigen het sportmerk op alle WPT-tracks, een duidelijk bewijs van de kwaliteit van al zijn producten.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten