Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Head Tour Backpack camomila
  • Rugzak Head Tour Backpack camomila

Rugzak Head Tour Backpack camomila

PVP: € 80,00
€ 63,95
-21% Head Padel
Rugzak Head Tour Backpack kamille | Neem al je materialen mee naar de wedstrijden met de nieuwe Tour rugzak van het merk Head die is ontworpen in lichtroze en ruimte heeft voor de schep

Padelrugzak Backpack Head Tour roze

Ontdek de nieuwe collectie rugzakken van het merk Head 2023 waar je deze nu al kunt vinden in onze online padel tennis winkel. Koop de nieuwe Tour-rugzak die is ontworpen in lichtroze en een inhoud heeft van 25 liter om de benodigdheden mee te nemen.

Eenmaal aangedaan, is het zeer comfortabel omdat het is ontworpen met twee gewatteerde handvatten zodat u het op uw rug kunt dragen en u geen pijn kunt doen. Het heeft ook een apart vak om het racket in op te bergen en te beschermen tegen stoten terwijl je het van de ene plaats naar de andere brengt.

Tour Backpack tas in lichtroze kleur, kenmerken

  • De Head Tour Backpack is ontworpen in lichtroze.
  • Hij heeft een inhoud van 25 liter en meet 33,5 x 51 x 25.
  • Exclusief vak om het racket in op te bergen om het te beschermen.
  • Groot vak om je kleding, ballen of uitrusting in op te bergen.
  • Handvatten aan de achterkant om hem gewatteerd te kunnen dragen.
  • Het heeft de capaciteit om de essentie te dragen.
  • Nieuwe collectie Head Padel tassen.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die normaal gesproken niet veel spullen meenemen naar de training, dus ze hebben geen tas nodig die te groot en te zwaar is, maar eerder een tas die comfortabel is om van de ene plaats naar de andere te gaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een tas is van geweldige kwaliteit en weerstand waar je lang mee kunt spelen. Hij is bovendien uitgevoerd in de mooiste lichtroze kleur zodat je heel goed gekleed naar alle wedstrijden kunt gaan.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de banen van de World Padel Tour. Dit seizoen zult u dol zijn op hun nieuwe collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen Ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten